Когато ти кажат тайна, понякога може да е трудно да

...
Когато ти кажат тайна, понякога може да е трудно да
Коментари Харесай

`Разбрах ужасна тайна за раздялата на брат с жена - не мога да го гледам в лицето`

Когато ти кажат загадка, от време на време може да е мъчно да държиш устните си стиснати - само че когато една жена разбра шокираща загадка за същинската причина той да се раздели със брачната половинка си, тя остана ужасена и даже не можа да го огледа.

Изневярата в една връзка е едно от най-лошите неща, които можете да го извършите, само че братът на една жена отиде една крачка напред, като направи мръсотията на жена си „ с компаньон “.

Неговата унищожена брачна половинка откри изневярата му, когато чистеше за него и „ откри пакет с PrEP таблетки “, които предотвратяват предаването на ХИВ при беззащитен секс. Когато откри таблетките, тя нямаше визия какво съставляват и трябваше да „ изследва онлайн “ и остана да се усеща отвратена от брачна половинка си.

В Mumsnet сестрата на измамника написа: „ Наскоро разбрах, че брат ми е изневерявал на жена си с компаньон. Те се разделиха преди няколко месеца и не споделиха на никого от фамилията ни до няколко седмици по-късно, когато посетих къщата му, той най-накр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР