Когато Ти Джей Грей започва да бяга преди около две

...
Когато Ти Джей Грей започва да бяга преди около две
Коментари Харесай

Виртуални състезания могат да спасят мотивацията на бегачите

Когато Ти Джей Грей стартира да бяга преди към две години, той започва със надпревари на 5 км. На 46-годишна възраст не е упражнявал толкоз доста, само че се радва на надпреварата, като счита, че има много обичайно време и преценя, че може да се оправи още по-добре, в случай че стартира да тренира.

Записването за надпревари става метод за него да остане стимулиран. По-трудно е да се откажеш от тичане, в случай че знаеш, че към този момент си вложил в съревнование след няколко седмици.

“Винаги съм се записал за нещо дълготрайно, с цел да запазя мотивацията си, откакто хванах грешката на бегача “, споделя Грей, който живее в Локпорт.

Но какво да прави, когато всички надпревари бяха анулирани? Как Грей може да откри мотивацията си?

Влиза в света на виртуалните надпревари.

“Започнах да виждам всички тези виртуални надпревари и това ми даде мотивация “, сподели Грей. “Ще ми изпратят орден по пощата и тениска. Искам да кажа, че до момента в който получа тениска, това е мотивация. И мога да подобря времето си. "

С анулирани, отсрочени надпревари или със статут, който към момента не се дефинира, бегачите се насочват към виртуални надпревари, с цел да запълнят празнотата, да задоволят конкурентната си страна и да останат стимулирани да продължат да се движат по време на престоя си в домашни условия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР