Когато тенисът ти е дал много, трябва да му отвърнеш

...
Когато тенисът ти е дал много, трябва да му отвърнеш
Коментари Харесай

Жест: Григор с дарение за малки тенисисти в Африка

Когато тенисът ти е дал доста, би трябвало да му отвърнеш със същото - с това мото Григор Димитров реши да се включи в доста близка на сърцето му благотворителна акция, имаща за цел да събере средства за закупуване на спортна екипировка за дребните тенис запалянковци в Африка.
Треньорът и някогашен тенисист от топ 100 Бриан Дабул описа за историята на деца от сиропиталища в ДР Конго, Руанда, Уганда и други елементи на Африка, с които самият той работи като доброволец. Децата живеят при доста сложни условия, а единствено и единствено с цел да упражняват, вървят пешком по 2 часа дневно, с цел да стигнат до кортовете. Самите те пък са надалеч от красивите съоражения, които виждате по малкия екран. Много от децата нямат маратонки, облекла и ракети, поради което Дабул провежда акция по събирането на средства, с които да помогне на дребните запалянковци.
Димитров се впечатли от историята на децата и е направил подаяние като част от акцията.
Дабул пък разгласява фотография, на която децата от Конго благодарят на българската звезда със особено написан афиш: " Благодарим ти, Григор Димитров. Много сме признателни и щастливи от твоята помощ. Децата от ДР Конго. " /Марица
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР