Когато температурите навън падат все повече, а гриповете са навсякъде

...
Когато температурите навън падат все повече, а гриповете са навсякъде
Коментари Харесай

Приемайте това, за да се предпазите от всички грипове през студените месеци!

Когато температурите на открито падат от ден на ден, а гриповете са на всички места към нас, имунитета ни би трябвало да е здрав и мощен, с цел да можем да сме защитени от настинки и болежки. 

Начините, посредством които можем да реализираме това са най-различни, а измененията, които би трябвало да създадем в живота си, са тези в хранителния режим.
7-те най-хубави противовъзпалителни храни
Възпаленията в организма могат да провокират редица проблеми със сърцето, с тежестта, диабет и така нататък Ето за какво е значимо да се стремим да година..

Какво да одобряваме?

Пробиотици: 70% от нашия имунитет стартира от червата и пробиотиците, които са положителните потребни бактерии, са неговите бранители. Те подтикват цялата имунна система и това разрешава по-бързо реагиране от страна на защитните сили на тялот.

Витамин С: Той играе значима роля в отговора на белите кръвни кафези и антителата към инфекции, бактерии и вируси, като непосредствено влиза в инфектираните кафези, неотрализира протеина, създаден от вирусната ДНК и предотвратява развиването на нови вируси. Лютите шушки, алените и зелените чушки, броколите и карфиолът са богати източници на витамин С, както и несъмнено обичаните ни цитруси.
5 признака, които издават мощен имунитет
Много хора се пробват да засилят имунната си система, защото това ги прави по-малко склонни да се разболеят. Освен това мощният имун...

Цинк: Той е от решаващо значение за развиването и действието на неутрофилите и активирането на цитокини, които унищожават патогените в организма. Цинкът също има антиоксидантни свойства и оказва помощ за подсилване на лигавицата на гърлото, носните пътища и стомашно-чревния тракт.

Витамин D: Този витамин оказва помощ за понижаване производството на хормоните на напрежението, както и с повишението на защитните сили на организма. Той е извънредно значим витамин, изключително през зимните месеци, когато слънцето не е толкоз мощно и подтиква производството на натурален антибиотик протеин от мукозни кафези, настоящ като имунна преграда за вируси.

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР