Когато световния пазар е пренаситен от стоки, успехът във всеки

...
Когато световния пазар е пренаситен от стоки, успехът във всеки
Коментари Харесай

Умни български врати покориха САЩ

Когато международния пазар е пренаситен от артикули, триумфът във всеки един отрасъл е сложен. Днес обръщаме внимание на една българска компания от Европейска класа и с високи стандарти, сътворила чудото – да пробие на един от най-огромните пазари като Съединени американски щати, а точно Солид 55.

С повече от 25 години история българската компания, произвеждащата висококачествени порти е водач освен в България, само че и на Европейския пазар. Покорявайки връх след връх, тази година Солид 55 взе присъединяване и в интернационалното ревю в Милано - столицата на дизайна, представяйки своите изобретателни и дизайнерски решения. Няколко месеца по-късно компанията завзема нов отличник – Съединени американски щати. Благодарение на безспорните достижения в софтуерната иновативност и висококачествените материали на направа, триумфът на Солид 55 на американския пазар е повече от сигурен.

Умните порти са на мода със Солид 55 и зашеметяващите нововъведения, които компанията предлага, измежду които са приложение за ръководство с мобилен телефон и бързо безконтактно заключване с карта.

Във време, в което Китай е международен водач в производството на артикули в целия свят, триумфът на европейски производител като компании като Солид 55, би трябвало да бъде необятно приет и маркиран. С композиция от високо качество, дизайн и креативност, компанията потвърждава, че интернационалните пазари се покоряват с твърдоглав труд и внимание към детайла.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР