Когато стрелят по данъчен, стрелят по самата държава, и ако

...
Когато стрелят по данъчен, стрелят по самата държава, и ако
Коментари Харесай

Премиерът: Когато стрелят по данъчен, стрелят по държавата

Когато стрелят по данъчен, стрелят по самата страна, и в случай че ги оставим безнаказани, на следващия ден ще посегнат и на различен. Това сподели министър председателят Бойко Борисов по време на срещата си с управлението на Националната организация за приходите и с шефовете на териториалните дирекции на Агенцията.

„ Ние желаеме с сътрудниците от Министерство на вътрешните работи и от прокуратурата да създадем оптималния комфорт данъчните да си правят работата. Защото от приходите, които събирате, може да се прави всичко, което дори ни упрекват, че сме раздали като повече в бюджета, а те са над 700 милиона несъмнено - отново дублирам: за служители на реда, техника, защита, сигурност, учители, университети, учебни заведения, детски градини и какво ли не ". " Така че, от всички нас, първо, едно огромно благодаря. И имайте убеденост, че няма да ги оставим безнаказано, а и вие ще сте и част от това, което сътрудниците професионалното управление предложиха като ответни ограничения ", добави министър председателят.

" Така хората ще ни имат вяра повече, по този начин ще схванат че това, което вършим, е кардинално, вярно и безкомпромисно. И рано или късно, разпоредбите ще се съблюдават. Така че, доста приказки не е нужно да се споделят. Имаме одобрен от прокурорите проект, имаме насоки, имаме, дето се вика, задоволително, с цел да им го върнем по този начин, както заслужават. И това ще бъде сторено, може да бъдете сигурни, да ходите на работа на спокойни ", сподели още министър председателят Борисов.

" Имаме доста явен проект. Благодаря за отличната работа през годината, за това, че с помощта на вашия труд, като пчелички, приходните организации - и двете, са с близо милиард повече доходи. Заедно с сътрудниците от Министерство на вътрешните работи и несъмнено с безспорната поддръжка на основния прокурор - най-видимият резултат е множеството пари в бюджета, с помощта на които може да се дават и давахме повече пенсии, нарастване на заплатите и на учители, и на служители на реда, и на военни и т. н ", съобщи министър председателят.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР