Когато Стефани Коен се присъедини към Goldman Sachs веднага след

...
Когато Стефани Коен се присъедини към Goldman Sachs веднага след
Коментари Харесай

Как Стефани Коен премина от „всичко в Goldman Sachs“ до сбогом

Когато Стефани Коен се причисли към Goldman Sachs незабавно след колежа преди 25 години, даже нейните сътрудници анализатори можеха да кажат, че говорещият гражданин на Чикаго ще си отиде надалеч. Кипяща от сила, тя беше „ ужасно интелигентна “ и процъфтяваше в дългите часове, нужни за капиталово банкиране.

Откровена, само че доста занимателна, тя се причисли към елитните партньорски редици, до момента в който към момента беше на 30 години. През 2020 година тя стана първата жена от години, която управлява главен действен отдел в именитата банка на Уолстрийт, постоянно решаваща стъпка към управителния екип.

Този връх направи известието на Коен тази седмица, че тя е напускането на доставчика на ИТ услуги Cloudflare е изключително депресиращо за доста дами от Goldman, не на последно място, тъй като тя е последната от редица високопоставени дами, които търсят по-зелени пасища.

Goldman реализира измерим прогрес в насърчаването на дамите през последните години години и дамите управляват няколко от неговите втор...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР