Когато сте здрави, когато нямате клинични симптоми, вземате витамини и

...
Когато сте здрави, когато нямате клинични симптоми, вземате витамини и
Коментари Харесай

Акад. Петрунов за най-новото лекарство срещу К-19: Дава много добри резултати!

Когато сте здрави, когато нямате клинични признаци, вземате витамини и стимулатори. Когато имате признаци, не го вършиме сами, тъй като може да има несъразмерна имунна реакция. Това съобщи акад. Богдан Петрунов пред Нова телевизия. По думите му, става въпрос за витамин D, който, съгласно него, не бил чак толкоз огромно оръжие против COVID-19, само че е доста значим за салдото на имунната система.

Относно имунизациите против ковид, ученият съобщи следното - никоя компания до момента не е дала отговор на три съществени въпроса - дали ще ни спестят болестта, дали ще ни спести гибелта и дали ще ни спести разпространяването на болестта.

Няма никакво подозрение, че има наново болни. Никой не е застрахован.

Що се отнася до имунизациите, акад. Петрунов уточни, че има данни от 2 седмици (14 дни) от 2-та инжекция, която е сложена. Има стимулиране на имунитета. Но какъв брой ще продължи той никой не знае. По думите му тези, който са изкарали вируса, също ще би трябвало да се ваксинират. Клетъчният имунитет, който се подтиква, има дълготрайност десетки години, до момента в който антителата, построени след преболедуване са до 3-6 месеца.

По отношение на диагностицирането на скритите пневмонии, специалистът уточни, че те доста мъчно се откриват. Вирусните пневмонии мъчно се виждат и на рентген. Трудно мога да кажа какво би трябвало да знаем. Много бързо може да се доближи до недостиг на въздуха.

Експертът разяснява и азотримицините. Според него безконтролното взимане на антибиотици води до устойчивост. "Той не лекува вирусна зараза. той лекува последствията. А и има данни, които се появиха, че той не е чак толкоз добър, както и с ремдесивира.

Установи се, че един препарат, който с "Ремдесивир " в композиция с барицитиниб дава доста положителни резултати за лекуване на COVID-19.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР