Когато сте заедно с някого, трябва умело да разпознавате неговите

...
Когато сте заедно с някого, трябва умело да разпознавате неговите
Коментари Харесай

Зодиите с опасни признаци на гняв и как да се пазите

Когато сте дружно с някого, би трябвало ловко да разпознавате неговите признаци на яд и по какъв начин да се пазите, когато ги усетите. Казват, че човек в никакъв случай не познава същински обичания си, до момента в който не е имал този значим първи спор в своята връзка. Защото това разкрива по какъв начин двойката ще се оправи с проблемите си и ще преодолее нещата, за които не са съгласни.

Докато множеството огнени зодиакални знаци са извънредно умели да се оправят с непостоянния си манталитет, някои други не могат да управляват яростта си. Понякога този миг може да бъде провокиран от нещо дребно, като нормално приказваме за струпване на отрицателна сила. В живота има и тежки моменти, които ни ядосват и могат да изкарат най-негативните страсти от нас. В тези обстановки в последна сметка хората могат да навредят освен на другите, само че и на себе си.

Ето и кои са зодиите с рискови признаци на яд и по какъв начин да се пазите от тях:

Водолей

Водолеят изпитва гнева като чувство за постепенно изгаряне. Избухванията им се натрупват последователно и стават избухливи. Някои от тях даже заплашват със самонараняване, което освен излага себе си на риск, само че и в последна сметка разстройва хората към тях. Въпреки че не всички Водолеи биха реагирали на сходни закани, те биха ги употребявали по остроумен метод. Тези хора са подготвени да манипулират сътрудниците си да се откажат от спор или да се съгласят с Водолея. Те желаят да подсигуряват, че няма да навредят на себе си. Това са големи признаци на яд и с належащо самообладание можете да се справите с тях.

Телец

Телците нормално имат доста балансиран характер и не се ядосват от насмешки, забележки или даже тежък ден на работа. Но в случай че някой кара неприятно по пътищата до тях или направи нарушаване на закона, тогава гневът им ненадейно се надига. Този земен знак също е податлив да огладнява и може да се развихри, до момента в който търси храна, която удовлетворява душата му. Откажете им храната си и те се трансформират в зли зверове. Това може да остане завалено от доста хора, само че тези неща в действителност могат да доведат до демонстрация на признаци на яд. Няма да желаете да сте на близо в този миг. Ако въпреки всичко ви се случи, се пробвайте да извършите всичко, от което Телец има потребност и да се опитате да го разберете. Така ще потушите бурята, която се задава.

Скорпион

Един от по-тихите и спокойни звездни знаци в зодиака, Скорпионът не се ядосва елементарно. Този воден знак в никакъв случай не разрешава на никого да разбере какво се случва зад тъмните му очи. Те обичат да пазят страстите си за себе си. И въпреки всичко всичко, което би трябвало да извършите, с цел да вдигнете кръвното им налягане, е неправилно да обидите фамилията им. Този зодиакален знак може да има рисков експлозивен манталитет, който заплашва да унищожи тези, които са упрекнали околните им. Той ще направи всичко да отбрани фамилията си. Може да се нахвърли върху вас с обиди или даже да потърси физическа разпра, тъй като сте обидили обичаните му хора. Побързайте да се извините, в случай че допуснете тази неточност. Ако обаче тези признаци на яд се следят постоянно и Скорпионът се пробва да прекрачва допустимите граници, потърсете помощ.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР