Когато сте във връзка, вие не сте във връзка просто

...
Когато сте във връзка, вие не сте във връзка просто
Коментари Харесай

Да се знае! 13 неща, които свекървата тайно си мисли, но не изрича

Когато сте във връзка, вие не сте във връзка просто с някой мъж, а с цялото му семейство, изключително в случай че сте женени или в дълготрайна връзка. Неизбежно е да имате взаимоотношения и с околните му, както той с вашите. За предпочитане е да сте в положителни връзки най-много с майката на обичания си, с цел да бъде връзката ви безоблачна и щастлива. Когато има неразбирателства сред свекървата и вас, това може да утежни връзките във връзката ви и даже да я направи невъзможна.
Жената, която е родила обичания ви мъж, евентуално го познава най-добре без значение от това, че имате връзка от доста дълго време или сте женени. Ето за какво е значимо да изградите добра връзка и със свекърва си, с цел да си осигурите безоблачно благополучие с обичания си човек.
Вижте какво евентуално си мисли свекървата за връзката ви, само че не го изрича.

1. Прекарала съм десетилетия като най-важната жена в живота му. Сега би трябвало да играя втора цигулка. Болезнено е да съм подценявана.

2. Той е твой съпруг/ другар в този момент, само че на първо място към момента е мой наследник.

3. Не изглеждаш доста уверена в себе си. Най-малкият коментар от моя страна се приема като рецензия. Опитвам се да съм деликатна с теб, само че ти си напрегната, тъй като очакваш да съм нападателна.

4. Всяка година ти адресирам подарък за рождения ден или за Коледа, а ти не се сещаш да ми се обадиш по телефона, с цел да ме питаш по какъв начин съм.

5. Ние майките споделяме на децата си, че желаеме да са щастливи. И в действителност го мислим. Но скрито желаеме същото и за себе си, по тази причина се пробвайте да ни разбирате.

6. Защо в никакъв случай не искаш препоръките ми?

7. Когато пристигам на посетители, не пристигам на ревизия. Идвам да видя фамилията си, по тази причина не е нужно да си нападателно настроена.

8. Когато желая да приказвам със сина си уединено, ще се обадя съответно на него.

9. Радвам се, че даваш независимост на сина ми, не се сърдиш, когато ме посещава, даже пътуването да лишава стотици километри. Признателна съм ти.

10. Страхувам се, че в случай че не се разбираме добре, ще ме отдалечиш от живота си и този на сина ми.

11. Състезавам се с твоята майка. Тя те води на ваканции всяка година и ти купува скъпи дарове, които аз не бих могла да си разреша. Всичко, което мога да направя, е да обичам и двама ви и да ви оказвам помощ, когато имате потребност. Надявам се да го оценявате.

12. Когато пристигам на посетители, стаята ми постоянно е добре готова, за което съм ти признателна.

13. Ценя всички дарове, които си ми поднесла.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР