Когато сте в нова връзка, всяко развитие и стигане на

...
Когато сте в нова връзка, всяко развитие и стигане на
Коментари Харесай

Три Знака, Че Е Време Да Заживеете Заедно

Когато сте в нова връзка, всяко развиване и стигане на друго равнище е вълнуващо. Първата вечеря, първата вечер, прекарана дружно и по този начин до едно от най-значимите събития – заживяването под един покрив.

Тъй като това е доста сериозна стъпка, добре е да обмислите преди този момент дали да я предприемете.

Ето 3 знака, че сте изцяло подготвени и дори към този момент ви е време.

1. Имате идентична цел

Когато двама души се движат в една посока, те си оказват помощ. Това ви сплотява и ви прави доста по-близки, в сравнение с всичко останало. Ако на въпроса „ Какво преследвам “, имате едни и същи отговори, значи е безусловно време към този момент да се нанесете под един покрив. Съвместното общуване е доста евентуално дори да ви помогне още повече в постигането на тези цели.

2. Обсъдили сте го добре

Поемането на опасности и спонтанните решения са прелестно нещо, само че не и когато става въпрос за огромна стъпка като взаимното общуване. За задачата добре обсъдете нещата до най-малкия подробност. Така освен и двамата ще сте наясно какво да очаквате, само че и ще можете да се погрижите за всичко.

3. Вярвате си

Това е най-важната част от подготовката да заживеете дружно. Ако си имате доверие, значи всичко е допустимо. Ако не, евентуално взаимното ви общуване ще форсира процеси, които другояче ще лишават малко повече време.

ЕТО КАК ДА РАЗБЕРЕМ, ЧЕ ГАДЖЕТО НИ Е С НАС ЗАРАДИ ПАРИТЕ



източник: teenproblem.net
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР