Когато сте в нова връзка може да мине известно време

...
Когато сте в нова връзка може да мине известно време
Коментари Харесай

Ето 10 признака, че се влюбвате в него

Когато сте в нова връзка може да мине известно време преди да осъзнаете, че сте влюбени в индивида, с който се срещате. Възможно е и да не желаете да се влюбвате, да не признавате пред себе си, тъй като го смятате за несъответствуващ или търсите нещо друго в колегата и връзката си. Но любовта не пита. Може би към този момент сте влюбени без да го осъзнавате. И за това си има съответните признаци.
Кои са най-явните 10 признака, че сте влюбени в него?

1. Намирате го за извънредно занимателен.
Смеете се на шегите му, макар че ви се костват нелепи и нескопосани. Смятате, че той няма изключително изразено възприятие за комизъм, само че нещо непрекъснато ви кара да се усмихвате в неговата компания или откровено се смеете с глас.

2. Проверявате телефона си, с цел да видите дали не ви е писал.
Въпреки че не сте чули сигнал за известие, нещо ви кара да поглеждате телефона си понякога, с цел да погледнете да не би инцидентно да ви е писал и да не сте чули. Това подсказва, че мислите ви са заети с него, а сърцето ви има потребност от близостта му.

3. Разглеждате активността му в обществените мрежи.
Иска ви се да научите повече за това по какъв начин се държи отвън срещите с вас. Поглеждате в профила му, преглеждате какво разгласява, какво разяснява, харесва ли фотоси на други дами. Щом се е появила ревнивост и подозрение, това са признаци, че той не ви е апатичен.

4. Ревнувате от други дами.
Ревността се демонстрира, когато ви пука за някого. Ако не изпитвате никакви усеща към него, няма да ви интересува дали поглежда към други дами, тъй като и вашият взор ще бъде извърнат отвън връзката. Но в случай че се появи ревнивост и предпочитание да бъде единствено ваш без да го делите, това е подбудено от възприятията ви.

5. Намирате време да го виждате по-често.
Сърцето ви тегли към него. Искате да прекарвате всяка свободна минута дружно и това ви подтиква да разчиствате графика си от други задължения. Влюбени сте, даже да не желаете да го признаете. Желанието да сте непрекъснато с индивида до себе си подсказва това.

6. Интересувате се по какъв начин е минал денят му.
Ако не ви пука за индивида, с който имате връзка, и прекарвате времето си просто с цел да се забавлявате, евентуално няма да се интересувате от него, няма да питате какво е правил денем, няма да желаете да знаете детайлности от персоналния му живот. Но в случай че това стартира да ви вълнува, значи имате усеща.

7. Улавяте се, че го гледате дълготрайно и деликатно.
Щом сте почнали да му се любувате и да го изучавате, да попивате придвижванията и езика на тялото му, той е превзел сърцето ви и ви е предиздвикал да се влюбите. Не бихте го съзерцавали и изследвали с взор, в случай че не бяхте заинтригувани от него.

8. Чудите се дали си прави проекти с вас.
Когато се появят мисли за бъдещи проекти, които включват и него, стартирате да се чудите дали и той има същите мисли с вас. Само влюбен човек се пробва да си показа по какъв начин би бил животът му отсега нататък с този човек.

9. Малки неща ви припомнят за него.
Сърцето и съзнанието ви са толкоз завладяни от него, че сте почнали да извиквате мемоари и дребни моменти, които свързвате с усмивки и хубави прекарвания дружно. Помните какво харесва, какво обича, знаете дребни детайлности от усетите му и се стараете да ги употребявате, с цел да го изненадате.

10. Не можете да спрете да мислите за него.
Каквото и да вършиме, непрестанно мислите ви са заети с него. Улавяте се, че сте разсеяни в работата, не можете да се концентрирайте, спомняте си моменти, в които сте били дружно, смели сте се, прекарали сте си добре, даже се усмихвате лекичко.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР