Когато сте у дома, бихте искали да носите каквото ви

...
Когато сте у дома, бихте искали да носите каквото ви
Коментари Харесай

`Отказвам да нося сутиен у дома - гаджето на съквартирантката ми гледа, но това не е мой проблем`

Когато сте вкъщи, бихте желали да носите каквото ви е най-удобно - само че една жена твърди, че може почувствайте погледа върху нея от гаджето на съквартирантката си, тъй като е без сутиен.

Няма нищо по-хубаво от това да се прибереш вкъщи след дълъг ден, да облечеш комфортните си облекла, а за дамите да си свалиш сутиена. Все отново бихте желали да мислите, че престоят у дома е зона без наказание, нали?

Сега една жена разкри, че нейният съквартирант я е помолил да носи сутиен из къщата, защото приятелят й се усеща „ неловко “, само че тя просто пляска в отговор и сподели, че съквартирантът й се държи „ малоумен “ и че не е нейна виновността, че е гледал.

След това тя показа по какъв начин съквартирантът й я е нарекъл „ дупка “, защото тя отказала да си постави сутиен към него и се обърнала към Reddit, с цел да я попита дали е неразумна. Тя изясни, че през по-голямата част от седмицата е отвън къщата, като се връща в 22:00 множеството вечери, само че през уикендите „ съвсем не излиза от жилището “.

„ Със...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР