Когато сте твърде стар, за да свирите в парка, но

...
Когато сте твърде стар, за да свирите в парка, но
Коментари Харесай

Хората едва сега осъзнават защо McDonald`s пуска класическа музика след 17:00 ч.

Когато сте прекомерно остарял, с цел да свирите в парка, само че прекомерно млад, с цел да ви обслужат в бар, би трябвало да сте изобретателни с това къде да се забавлявате на открито. Поради тази причина някои деца в последна сметка гравитират към заведения за хранене за бързо хранене - като McDonald's - защото те обезпечават евтина храна, заслон, когато времето се промени, и баня.

Но до момента в който по-голямата част от децата се държат обичайно, когато са на публични места, постоянно има няколко, които основават неприятности, съсипвайки ги на всички останали. Точно това научи McDonald's, откакто видя увеличение на младежите, които се мотаят из заведенията за хранене им вечер след учебно заведение.

За да се пребори с това, клон в Рексам, Северен Уелс, стартира да пуска класическа музика след 17:00 часа и да я изключва WiFi, което го прави по-малко мечтано място за младежи. Оттогава други McDonald's последваха образеца - с някои вериги в Америка, Канада и Австралия също ползват същия трик за битка с антисоциалното държание.

<...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР