Когато става въпрос за споделяне на вашето съобщение и продажба

...
Когато става въпрос за споделяне на вашето съобщение и продажба
Коментари Харесай

Четири съвета за още и още продажби

Когато става въпрос за шерване на вашето известие и продажба на предложения, има обилие от платформи, които да ви оказват помощ да извършите тъкмо това. Всяка платформа предлага изобретателни способи за осъществяване на продажби, което ви разрешава да го вършиме без да се показвате всекидневно.

Първо: Важно е да изберете коя платформа усещате като най-хубава за потребление. Добрите индикатори при вземането на това решение са къде се чувствате спокойни. Ефективно е да се придържате към основните платформи. Не е нужно да използвате всички обществени медийни платформи, с цел да постигнете триумф. В последна сметка вие би трябвало да продавате, ангажирате, създавате и изграждате своята империя там, където смятате, че е най-хубаво и уместно за вас, вашия бизнес и вашата публика.

Независимо дали става въпрос за основаване на имейл лист, издание във Фейсбук, Instagram, YouTube, издаване на подкасти или книги на Amazon, каквото и да е – притежавайте го! Вземете решение да заявите вашата платформа като място, където продажбите ще се вършат неведнъж и с лекост. След като заключите платформата, е време да се ангажирате с аудиторията си и да продавате. Ето по какъв начин:

1. Създайте наличие за пренасочване

Важно е да създавате наличие, в което вярвате. Веднъж основано, то може да бъде преназначено за други платформи. Възможността да пренасочите вашето наличие ще спести време и ще ви разреши да развиете бизнеса си посредством непрекъсната ангажираност на вашите платформи с минимални старания. Пример за това може да бъде писане на блог или стрийминг лъчение. След това наличието се пренасочва по голям брой способи, като се изваждат къси клипове, цитират се или се акцентират изказвания и основни изречения, с цел да изведе вашето обръщение по нов метод.

2. Създайте настоящи продажби

Има доста способи, по които можете да създадете настоящи продажби. Има стратегии за участие (текуща стратегия с общност), вечнозелени стратегии (програма, която е отворена от самото начало с настояща общност) и стратегии за домашно образование (програма със лично движение без дейна общност). Всички те могат да се продават на всяка платформа посредством платена или органична реклама, като и двете могат да бъдат автоматизирани. След като тези системи бъдат настроени и сте основали истинската стратегия или наличие, то ще продължи да се продава.

Друг метод да привлечете клиенти да влязат във вашето пространство и да се причислят към имейл листата ви е посредством основаване на безвъзмездни дарове! Става въпрос за основаване на наличие с висока стойност и обслужване за вашите идеални клиенти. Ключово е да не се сдържате и да раздавате качествени артикули като безвъзмездни дарове!

3. Правете пари при повтаряне с безвъзмездна фуния за подарък

След като някой избере безплатния подарък, той получава предложение за закупуване на стратегия или артикул - постоянно на ниска себестойност (въпреки че няма предписание, че би трябвало да е евтин). Първоначалната оферта може да бъде на цена от $7-100 и да коства безпределно повече от цената за покупка. Ако изберат да закупят тази оферта, тогава им се предлага идващият артикул, който е с висока капиталова цена. Можете да вършиме това толкоз пъти, колкото желаете. Това е методът, по който създавате най-вече автоматизиран приход.

4. Развийте вярното мислене

Важно е да погледнете какви вярвания имате сега, които може би ви блокират да създавате непрекъснат паричен поток. След като отделите време, с цел да идентифицирате и признаете тези вярвания, можете да се запитате какви вярвания ви трябват или искате да имате вместо тях? По-долу е обещано упражнение, подчертаващо този развой. Формулирайте за себе си 5-10 съществени вярвания за това по какъв начин продажбите вървят за вас в този момент във връзка с автоматизиран поток от доходи, нови клиенти, идващи във вашето пространство и всичко друго, което ви хрумне тук. Запомнете, всички вярвания са избор. 

Източник: Катрина Рут за 

Превод и редакция: Нели Тодорова            
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР