Когато става въпрос за спестяване на пари в кухнята, марки,

...
Когато става въпрос за спестяване на пари в кухнята, марки,
Коментари Харесай

Ninja сваля £90 от популярния Air Fryer Max, което го прави едно от най-евтините времена за покупка

Когато става въпрос за икономисване на пари в кухнята, марки, в това число Ninja, Instant и Tefal, се придържат към купувачите, които се интересуват от пари, защото е стана добре прочут съвет, че отводът от стандартна фурна за джаджи за плот като фритюрници може да помогне за понижаване на сметките за сила. И с цел да се почувстват спестяванията още по-големи, цената на един известен въздушен фритюрник Ninja падна.

Ninja Air Fryer Max към този момент може да бъде закупен на доста по-ниска цена, защото понижава с £90 в видимо дискретна ликвидация. Устройството за едно евакуиране в началото беше £189,99, само че в случай че добавите към количката в този момент, ще го получите на доста по-евтина цена от £99,99.

Въздушният фритюрник със фамилен размер се предлага с пет разнообразни настройки за готвене от класическото пържене на въздух до печене, печене, претопляне и дехидратиране. А с 5,2-литрова кошница е задоволително за потребителите да подготвят цяло пиле от 2 кг върху пържени картофи от 1,4 кг...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР