Когато става въпрос за смартфони, софтуерът е също толкова важен,

...
Когато става въпрос за смартфони, софтуерът е също толкова важен,
Коментари Харесай

Honor се фокусира върху подобряването на MagicOS 7.0, за да се конкурира с iOS

Когато става въпрос за смарт телефони, софтуерът е също толкоз значим, колкото и хардуерът. Наличието на равномерен интерфейс, предлагането на нови функционалности преди съперниците и даването на оптималната продуктивност от хардуера в продуктите са от решаващо значение. Несъмнено една от най-успешните компании в това отношение е Apple.

Компанията е постигнала страхотна естетика сред хардуер и програмен продукт във всички свои устройства и е най-хубавият избор за тези, които желаят да изградят своя екосистема от устройства. Изглежда, че от Honor също са решили да следват този модел. Според последните известия, компанията се концентрира върху подобряването на MagicOS 7.0, с цел да се конкурира с iOS във връзка с плавността на операционната система и развиването на екосистемата.

Главният изпълнителен шеф на Honor разисква провокациите пред MagicOS 7.0: Може ли Honor да се конкурира с екосистемата на Apple?

Изпълнителният шеф на Honor Джао Мин неотдавна взе присъединяване в медиен продан по време на първото намерено събитие на компанията в тяхната лаборатория за проучване и развиване в Шънджън. По време на събитието Мин разкри бъдещите проекти и тактики на компанията.

Мин също акцентира проектите на компанията да усъвършенства MagicOS 7.0, за да подхожда или да надмине преживяването на iOS. Honor има за цел да надмине Apple във връзка с гладкостта на операционната система и развиването на екосистемата, изграждайки свои лични съществени благоприятни условия.

Въпреки че изказванията на изпълнителния шеф на Honor са насочени към бъдещето, към момента има куп провокации. Успехът на Apple в софтуера не е инцидентен. Компанията прекара десетилетия в построяването на екосистема и към момента има области, в които са нужни усъвършенствания.

Също по този начин една от аргументите за техния триумф е, че те създават както постоянен хардуер, по този начин и добър програмен продукт, освобождавайки се от трети страни. Нито един различен производител не съумява да направи сходно нещо, като се изключи Samsung и Huawei, които поставят огромни старания.

Джао Мин не се поколеба да изрази рецензиите си и към съперниците. Той акцентира постоянно срещаните рецензии към хардуера на Apple като невисок живот на батерията, да вземем за пример. Въпреки тези проблеми, премиум цените на Apple са оправдани поради положителната операционна система и екосистема, които видимо засенчват минусите.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР