Когато става въпрос за секс, всички мислим, че знаем това-онова. Но

...
Когато става въпрос за секс, всички мислим, че знаем това-онова.
Но
Коментари Харесай

Секс трикове, които ще направят жената богиня в леглото

Когато става въпрос за секс, всички мислим, че знаем това-онова.
Но в всекидневието си, забързани и залисани, неведнъж плътските удоволствия се трансформират в следващото обвързване. Може би е пристигнало време да си признаете, че сте попаднали в клопката на рутината. В идващите редове ще ви предложим няколко трика, които ще ви трансфорат в същинска богиня в леглото. Ето ги и тях:

Обсипете го с целувки
За никого не е загадка, че сексът стартира доста преди половия акт. За момент спрете и забавете ход. За да го подлудите – обсипете го с целувки. Не пропускайте нито една част от тялото му. Започнете от върховете на устните, ушите, врата, раменете, мишниците, корема… и по-надолу. Не пестете вашите милувки и ще видите по какъв начин обичаният ви се топи като масло в ръцете ви.

Заиграйте се с тялото му от кръста надолу
За да нажежите ситуацията, накарайте го да потрепери. Докосвайте (волно или неволно) региона под пъпа, още до момента в който сте с облекла. Натискайте се, като че ли сте младежи, които за пръв път пробват от сладкия плод на любовта. Не бързайте да се разсъблечете. Отлагайте този миг до последно. Усетете опипвайки какъв брой доста той ви желае.

Накарайте го да тръпне какво го чака
Загатнете му какво го чака – пуснете му палаво известие или пък му изпратете провокативна фотография. Вечерта сложете малко по-дързък грим, направете си прическа с повече размер. Забравете за предразсъдъците или пък за изрази от вида на: „ Аз не съм такава “.

Пуснете фантазията си в ход
Освободете съзнанието си и се разровете надълбоко в него. Ако желаете да го побъркате, отпуснете се и му говорете за вашите мечти. Със сигурност той ще бъде сюрпризиран, изключително в случай че сте от дамите, които са по-консервативни в леглото.

Не искайте да сте богиня, БЪДЕТЕ богиня!
Спрете да мислите за тялото си, килограмите си, минусите си или пък всичко, което ви кара да не се чувствате добре в кожата си. Не си пожелавайте каква желаете да бъдете, а просто бъдете – тук и в този момент. Самочувствието е и постоянно е било най-силното оръжие в женския боеприпас. Ако единствено мечтаете каква желаете да бъдете, рискувате тази фантазия в никакъв случай да не се реализира. Но в случай че се вживеете в фантазията си сега, ще усетите по какъв начин тя към този момент е действителност.

Бъдете основателя
Жените неведнъж чакат, че мъжът е този, който би трябвало да направи първата стъпка. Едва ли обаче има мъж, който би се разсърдил, в случай че му покажете, че го желаете тъкмо в този миг. Напротив – да бъде съблазнен е тайната полова фикция на всеки един мъж. Бъдете властна, нахална, даже леко арогантна. Нека той бъде вашата цел, която вие сте решена да постигнете непременно.

Забавлявайте се
Настройте себе си и половинката си за това, което ви чака. Забавлявайте се, смейте се, разказвайте си занимателни истории – всичко, което ще ви накара да се отпуснете и да забравите за всекидневието. Направете по този начин, че да му е прелестно във вашата компания. Това ще го накара да ви желае още повече, защото ще знае, че времето, прекарано в вас е като глътка пресен въздух.

Влезте в роля
„ Глупавата русокоска “, „ Палавата стопанка “, „ Секси мамчето “ – не, това не са заглавия на филми за възрастни. Това са все функции, в които можете да влезете, стига да пожелаете. Направете му изненада и пуснете в деяние актьорския си гений. Прелъстете го, накарайте го да падне в краката ви и да извърши вашите стремежи. Бъдете друга, предизвикателна и непредвидима. Това в действителност ще го побърка и ще го накара дълго време да мисли за вас и за нощта, в която сте били дружно.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР