Когато става въпрос за раждане със секцио, много жени се

...
Когато става въпрос за раждане със секцио, много жени се
Коментари Харесай

Майчини истории: 7 звезди споделят какво са преживели по време на СЕКЦИО

Когато става въпрос за раждане със секцио, доста дами се плашат. Все отново става въпрос за интервенция, която е непозната и звучи ужасно. За благополучие, доста звезди, които са минали през процедурата, раждайки своите деца, в този момент могат да споделят със света своите прекарвания.

Ейми Шумър също е откровена за ужаса, който изпитва, посрещайки сина си Джийн през май 2019 година със брачна половинка си Крис Фишер.
„ Повръщах през първия час от моето цезарово сечение. Трябваше да завърши за към час и половина — при мен лиши повече от три часа поради моята ендометриоза и беше в действителност ужасно “, разкри актрисата. Шумър съпостави процеса на раждане с „ изтезание “, само че сподели, че съпругът ѝ е оказал помощ да го преодолее. „ Крис беше страховит. Просто се гледахме в очите и той просто ме държеше за ръка. След това ми разрешиха да държа Джийн за известно време.

Носителката на Оскар Кейт Уинслет в началото скри, че е приветствала най-голямото си дете посредством секцио. „ Никога не съм говорила за това. Положих огромни старания, с цел да го прикрия, само че Мия беше родена със спешно цезарово сечение “, сподели тя през март 2004 година „ Казах, че съм имала естествено раждане, тъй като бях изцяло травматизирана от обстоятелството, че не бях родила. Чувствах се като цялостен неуспех. ”

Вижте в галерията и част от другите звездни майки, които споделиха прекарванията си:
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР