Когато става въпрос за поддържане на кожата ви хидратирана, хиалуроновата

...
Когато става въпрос за поддържане на кожата ви хидратирана, хиалуроновата
Коментари Харесай

Купувачите на Amazon хвалят хиалуроновата киселина за 12 британски лири „лифтинг на лицето в бутилка“, която „премахва фините линии“

Когато става въпрос за поддържане на кожата ви хидратирана, хиалуроновата киселина е една от най-мощните хидратиращи съставки, употребявани в грижата за кожата – и купувачите обичате един от L'Oreal Paris, който даже се продава в Amazon сега.

Доста сме в разпродажбата през пролетните дни на Amazon и забелязахме доста отстъпки за хубост, в това число 52% отстъпка от L „ Oreal Paris Revitalift Filler + Серум с хиалуронова киселина – в този момент £11,87 надолу от £31,99.

Съдържайки два типа хиалуронова киселина, серумът Revitalift Filler хидратира, изпълва и изглажда кожата, както и оказва помощ за понижаване на външния тип на фините линии и бръчки.

Серумът с чиста хиалуронова киселина L'Oréal Paris Revitalift Filler натрупа повече от 5000 петзвездни оценки на уеб страницата на Amazon, като купувачите се възхищаваха по какъв начин гладката, не- мазната формула направи разликата единствено за няколко дни, до момента в който други настояват, че е трансформирала кожата им за седмици - и с повече от половин цена имаме чув...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР