Когато става въпрос за оптимизация за търсачки (SEO), винаги има ...

Когато става въпрос за оптимизация за търсачки (SEO), винаги има

Как го правят конкурентите

Когато става въпрос за оптимизация за търсачки (SEO), постоянно има нещо ново за научаване. Възможно е да научите повече за вашата публика, с цел да намерите разнообразни тактики, които могат да ви оказват помощ да привлечете повече клиенти. Можете да намерите още основни думи, които да ви оказват помощ да разгледате задълбочено предходни акции и да видите какви усъвършенствания можете да извършите.

Ако в действителност желаете да подобрите вашата SEO игра, значимо е да извършите всички неща, упоменати нагоре. SEO постоянно се трансформира, тъй че е належащо непрестанно да намирате нови тактики, които да ви оказват помощ да привлечете нови клиенти към вашия уеб страница. Въпреки че това е правилно, не можете да пренебрегнете скъпата част от информацията за SEO - вашата конкуренция.

Когато става въпрос за тактиката за свързване на вашия съперник, допустимо е да употребявате събраната от вас информация, с цел да го изпреварите по няколко метода. Никога не би трябвало просто да копирате неговите старания. Това няма да ви помогне да продължите напред. Вместо това би трябвало да разберете какво са създали и по-късно да употребявате тази информация, с цел да подобрите личната си тактика и старания.

С конкурентен разбор на маркетинговите тактики, които вашите съперници употребяват, можете да научите доста повече за аудиторията, до която се пробвате да достигнете, и какви промени в промишлеността се случват. Когато става въпрос за SEO, анализът на конкурентни връзки ще ви помогне да придобиете широк общ взор върху конкуренцията и ще ви помогне да употребявате тази информация за вашите лични тактики.

Анализирането на конкурентни връзки, тъкмо като основаването на профил за противоположна връзка, не е еднократна задача. Въпреки че това е правилно, ето няколко стъпки, които ще ви оказват помощ да започнете.
Използвайте инструмент за приемане на данни за връзките на съперниците. Има доста налични принадлежности онлайн, които изолират уебсайтовете с сходни препращащи домейни.Анализирайте източниците на връзки. След като имате лист, можете да определите от кое място идват множеството връзки. Научаването за връзките, които конкуренцията употребява, ще ви даде визия по какъв начин да подобрите тактиките си.Намерете благоприятни условия за потребление. Въпреки че можете да работите за създаване на противоположни връзки към същите уеб сайтове, които прави вашата конкуренция, можете да намерите други благоприятни условия, които могат да работят даже по-добре за идентичността на вашата марка, което ще бъде още по-полезно.Вижте наличието, което води конкурентни връзки. Използват ли инфографика, блогове и така нататък? Можете да откриете на каква информация дава отговор публиката, като извършите това.Не забравяйте за вашата публика. Уверете се, че създавате наличие, което към момента е скъпо за нея. С конкурентния разбор можете да фокусирате вниманието си върху това, което вашата публика харесва и търси и на какво дава отговор.
Информацията за вашата конкуренция е на една ръка разстояние. С малко време и старания можете да се поучите от това, което вашите съперници към този момент вършат. 

Източник: Питър Рослер за  

Превод и редакция: Нели Тодорова

Източник: manager.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg