Когато става въпрос за облекло за свободното време, което е

...
Когато става въпрос за облекло за свободното време, което е
Коментари Харесай

Пробвах 9 броя от спортната гама на Tala като лансирания на популярна марка в Selfridges

Когато става въпрос за облекло за свободното време, което е толкоз комфортно и поддържащо, колкото и стилно, малко на брой го вършат по-добре от. През последните пет години марката раздруса стилната промишленост със своите безконечни, само че съвременни дейни и свободни стилове, в това число техните емблематични

Въпреки това, до момента марката е била налична единствено за онлайн извършване на покупки, без физическо пространство за търговия на дребно, с цел да ги изпробвате - до в този момент. За стеснен интервал от време марката, учредена от инфлуенсър, бизнесмен и подкастър Грейс Бевърли, започва в магазините на Selfridges, давайки късмет на почитателите на модата да видят, почувстват и пробват персонално постоянно разпродадената марка.

Новите концесии се появиха на четири места, в това число Лондон, Бирмингам и двата клона в Манчестър. Така че се насочих към The Trafford Center, с цел да опитвам някои от най-популярните стилове на марката, с цел да видя дали в действителност си заслужава целия звук в обществените медии. И спойлер - това е.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР