Когато става въпрос за най-добрата криптовалута, в която да инвестирате,

...
Когато става въпрос за най-добрата криптовалута, в която да инвестирате,
Коментари Харесай

Криптовалути за начинаещи: Litecoin срещу XRP срещу VC Spectra

Когато става въпрос за най-хубавата криптовалута, в която да инвестирате, е мъчно да не се обърне внимание на Litecoin (LTC), XRP (XRP) и VC Spectra (SPCT).

Трите са солидни планове с чудесни основи , което ги прави много привлекателни за доста вложители. Въпреки това, до момента в който SPCT претърпя “взрив ” през последните няколко месеца, същото не може да се каже за LTC и XRP.

Нека да проучим по какъв начин се показаха тези топ алткойни през последните няколко месеца и какво може да е бъдещето за тях.

> > КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА < <

Добра концепция ли е да купите Litecoin в този момент?

Съдбата на Litecoin (LTC) не се разви по този начин, както се надяваха основателите му . През годините Litecoin (LTC) стана очевидец на появяването на други водещи алткойни, които оспорваха господството му с друг триумф. Въпреки това Litecoin (LTC) остава стабилен план, който има мощна общественост.



През последния месец Litecoin (LTC) изгуби 23% от цената си, защото натискът от продажби се ускорява. Към 12 септември 2023 година LTC се търгуваше за $60 – най-ниското равнище от ноември 2022 година насам. Спадът на цената значи, че Litecoin (LTC) е по-малко преференциален и за миньорите, които понасят по-високи разноски, и е неизбежно те да усилят натиска за продажба . Ако нищо не се промени при настоящето състояние, тогава Litecoin (LTC) може да се насочи към диапазона от $50 .

Тези, които възнамеряват да купят Litecoin, в този момент би трябвало да бъдат деликатни, защото мечките наподобява имат цялостен надзор . Освен в случай че целият пазар не се възвърне, тези, които купуват Litecoin, би трябвало да се приготвят за няколко мрачни дни. Трейдърите имат преимущество тук, защото могат да шортнат LTC и да се възползват от мечия подтик.

Цената на XRP спада след забележителната победа над SEC

Цената на криптовалутата XRP се удвои на 13 юли, откакто Ripple, компанията-майка зад токена XRP, реализира частична победа в знаковото си дело против SEC . Няколко дни по-късно обаче цената на криптовалутата XRP  стартира да спада, преди да се откри в диапазона от $0.48 към 12 септември.

Към днешна дата XRP е изгубила над 40% от цената си от своя връх през юли. Изглежда, че факторът на положителното въодушевление и еуфорията са замряли. Печалбите, регистрирани преди два месеца, избледняха, защото дневните търговци на XRP се пробваха да приберат облагите си и да се съсредоточат върху други топ алткойни.

Въпреки това към XRP има доста позитивизъм и това би трябвало да въодушеви позитивни резултати през идващите няколко месеца. Нейната технология остава скъпа за банките и други институции, които се стремят да трансферират средства през граница бързо и на ниска цена. Освен това успеха на Ripple над Комисията по скъпите бумаги и фондовите тържища вдъхва убеденост на вложителите, които желаят да купят XRP.

VC Spectra (SPCT) господства над LTC и XRP

Новостартиралият крипто план VC Spectra (SPCT) се оказва един от най-хубавите алткойни за вложение след рекордните облаги през последните няколко месеца.
VC Spectra (SPCT) действа като децентрализиран инструмент за ръководство на активи и платформа за търговия, която влага в ранни ICO-та. VC Spectra (SPCT) употребява изкуствен интелект за ранно идентифициране на тези качествени планове и ги финансира за дял от бъдещия им триумф.

Възвръщаемостта, осъществена от тези вложения, се разпределя назад към притежателите на токена VC Spectra (SPCT) . Неотдавна планът навлезе в третия си стадий на предварителна продажба , при който всеки токен на VC Spectra (SPCT) се продава за $0.025 . Инвестициите на тези, които са взели участие в първия стадий на предварителна продажба ( $0.008 ), са нарастнали с 212.5% . Докато тези, които са влезнали на втория стадий на предварителна продажба ( $0.011 ), са записали възвръщаемост на вложенията от 127.27% .

На четвъртия стадий на предварителна продажба , който ще се организира след няколко дни, всеки токен на VC Spectra (SPCT) ще бъде оценен на $0.033 , което значи, че в случай че някой влага в този момент, скоро хипотетично може да види получи възвръщаемост от  32% .

Научете повече за VC Spectra (SPCT) и неговата предварителна продажба:

Купи предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР