Когато става въпрос за мода, това обикновено е личен избор

...
Когато става въпрос за мода, това обикновено е личен избор
Коментари Харесай

Купувачи в шевове, след като казаха, че ризата Hugo Boss за £65 „ви кара да изглеждате като служител на McDonald`s“

Когато става въпрос за мода, това нормално е персонален избор – само че това не значи, че към момента може да има някои съмнителни продукти там.

Сега хората изпаднаха в нервност, откакто видяха дизайнерско поло, което доста наподобява на униформата, носена в Макдоналдс. Въпросното поло горнище е от Hugo Boss и коства £89 - хората обаче не са сигурни за дизайна, защото наподобява сходно на поло горнището на веригите за бързо хранене.

Сиво-жълтото дизайнерско поло стана вирусен във Фейсбук, защото хиляди хора видяха занимателните и елементарно разпознаваеми прилики.

Беше оповестено в „ мем “ акаунт, наименуван The Only Way Is Glasgow, защото изображението още веднъж изплува изображение на риза можеше да се види до думите: „ £89, с цел да изглеждате по този начин, като че ли работите в Макдоналдс “. Надписът на обявата гласи: „ Мога ли да си взема Big Mac BOSS. “

Хората побързаха да споделят мислите си, като един консуматор на Фейсбук сподели: " Ще ви кажа какво ми харесва. " Докато различен закачлив...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР