Когато става въпрос за любов, всеки човек има различни разбирания

...
Когато става въпрос за любов, всеки човек има различни разбирания
Коментари Харесай

Има 13 причини някои хора да са необвързани

Когато става въпрос за обич, всеки човек има разнообразни разбирания и отношение към нея и основаването на любовни връзки.
Защо някои хора дълго време са необвързани? Защо не съумяват да основат трайна връзка? Причините могат да са доста. Истината е, че от време на време необвързаните не си задават тези въпроси или си ги задават, само че не виждат отговорите, които са пред тях.
Вижте 13 вероятни аргументи за това някой да не основава връзка.

1. Не са забавни като хора. Повечето сътрудници се срещат, тъй като споделят повече от един общ интерес. В процеса на опознаване, постоянно ни се разкрива дали дадена персона ни е забавна или не.

2. Имат избрани стандарти за сътрудници, като външен тип, материално положение, възраст и така нататък Когато не съумяват да основат дълго време връзка те се оправдават с това, че стандартите им са високи и че никой не оправдава упованията им.

3. Не могат да образуват лично мнение и се въздействат от непознатото. Още една причина някои хора да стоят самотни е, че разрешават на близки да оказват въздействие върху избора им за сътрудник.

4. Харесва им да са необвързани, да имат повече независимост. Някои хора в действителност нямат предпочитание да поемат отговорност за взаимоотношения, за различен човек, да се преценяват с нечие мнение.

5. Водят метод на живот, който е по-подходящ за несемеен вид хора. Вероятно работата им е прекомерно динамична, виновна, обвързвана е с повече пътешестване.

6. Решили са да се посветят на себе си, развиването си в професионален проект. Това също може да причина някои хора да не основават връзка. Фокусът е кариерата и това ги удовлетворява.

7. Страх от обвързване. Той може да е обвързван още веднъж с това да не изгубят персоналната си независимост или минали несполучливи връзки да са причина за този тип конфигурация към обвързването.

8. Проблемите с доверието ръководят живота им. Проблеми с доверието също могат да попречат на намирането на евентуален сътрудник.

9. Имат комплекси по отношение на това по какъв начин наподобяват. Ниското самочувствие също може да ни отдалечи от това да имаме щастлива връзка. Решението в този случай е да предприемем градивна смяна, тъй като в случай че ние се харесваме, това ще бъде очевидно и за останалите.

10. Трудности в общуването или липса на разнородни обществени контакти. Това може да се дължи на ред аргументи, като следване на една рутина работа-вкъщи, по-малко занимания отвън дома, липса на ползи, които да ги срещнат с нови хора и така нататък

11. По-важни са приятелите/приятелките. Чудесно е да се виждаме постоянно с другари, само че нормално в едно ангажирано партньорство, нашата половинка не трябва да е на назад във времето.Когато има дисбаланс, тогава основаването на трайни връзки е мъчно.

12. Сдържат своите страсти. Любовта е страст, а има хора, които са по-студени като персони или основават една прочувствена преграда с евентуалните си сътрудници. Това също може да им попречи да се обвържат. Никой не желае за половинка човек, който е прочувствено затворен.

13. Приемат за даденост колегата си и в никакъв случай не виждат неточности в себе си. Това, че някой е вманиачен от обич по някого, че се старае да му обезпечи комфорт, не значи, че би трябвало да бъде одобряван за даденост. Някои хора нямат съществени връзки, точно тъй като дават по-малко от себе си във взаимоотношенията.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР