Когато става въпрос за красота, всеки има свои собствени процедури

...
Когато става въпрос за красота, всеки има свои собствени процедури
Коментари Харесай

Лошата диета не причинява акне - но тези храни могат да доведат до избухване на кожата ви

Когато става въпрос за хубост, всеки има свои лични процедури и техники, в които се кълне. Някои са медицински потвърдени, до момента в който други са бабски приказки, които са пристигнали добре.

И до момента в който разнообразни неща работят за разнообразни хора и е значимо да имате система, която работи за вас и вашия бюджет, има някои легенди, които несъмнено се нуждаят от развенчаване.

С повече от 20 години опит в научното обучение и като козметичен химик, доктор Мишел Уонг натрупа голямо количество почитатели като глас на разсъдъка в промишлеността за хубост.

Нейните проницателни видеоклипове за нейните 550 000 Instagram и 560 000 почитатели в YouTube (@LabMuffinBeautyScience) развенчават митовете за всичко - от ексфолианти до сенки за очи.

Сега специалистът, роден в Австралия, написа „ Науката за хубостта “, отваряща очите книга, в която тя сортира обстоятелства от измислици, с цел да разкрие истината зад маркетингови изказвания, трендове в TikTok и лекувания като ботокс. Тя употребява доказателства,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР