Когато става въпрос за контузии на работното място, порното е

...
Когато става въпрос за контузии на работното място, порното е
Коментари Харесай

Адриана Чечик за контузиите от работата ѝ в порното /снимки/

Когато става въпрос за травми на работното място, порното е последното нещо, за което се сещаме. Оказва се обаче, че при снимане на филми за възрастни, можем да се нараним и то доста съществено.
За тежките си контузии по време на работа споделя небезизвестната порно актриса Адриана Чечик. Тя е дейна в порно промишлеността от 2013 година насам, а през днешния ден може да се похвали с 3.3 милиона почитатели в Instagram. Чечик има и собствен личен акаунт в OnlyFans, където за нея са се абонирали хиляди консуматори, които си заплащат.
В подкаста The Plug на своята колежа Лена, Чечик разказва по какъв начин е получила някои от най-сериозните си травми, сред които увреждания на шията, гръбнака и мозъчния си дънер, поради някои по-груби подиуми.
"Понякога имам чувството, че порното е като кеча, само че малко по-секси ", разяснява Чечик, сравнявайки работата си тази на борците от Световната федерация по кеч WWE. Порно звездата добавя, че сега вратът ѝ е в действителност в доста неприятно положение. Има прищипан нерв, a шестият и седмият ѝ прешлен не са на мястото си.
Тя разяснява, че всички тези вреди са породени заради желанието й към избрана поза, в която мъжът е върху нея, а проникването се прави, до момента в който тазът на дамата е във въздуха. В тази позиция шията и раменете на дамата в действителност поддържат цялото тяло и е доста елементарно да се нарани.
Освен това Чечик твърди, че има дискова херния, а мозъчният ѝ дънер е излязъл леко от гръбначния ѝ канал, заради рисковата секс поза, която е практикувала. Оттогава си прави ледени бани след всеки снимачен ден, с цел да помогне на тялото си да се възвърне след грубия секс.
По думите порно звездата веднъж здравословното й положение се влошило толкоз доста, че фамилният й доктор я помолил да не снима в същия ден, в който трябвало да взе участие в малко по-дива оргия, тъй като по този метод рискувала да се осакати.
Чечик не признава дали послушала съвета на здравното лице, само че пък е твърдо уверена, че няма никакви проекти да се откаже от порното, макар контузиите и травмите, които предизвиква на тялото си.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР