Когато става въпрос за изграждане на солиден план за спестяване,

...
Когато става въпрос за изграждане на солиден план за спестяване,
Коментари Харесай

10 най-добри 6-годишни проценти за CD за февруари 2024 г. (до 4,35% APY)

Когато става въпрос за създаване на стабилен проект за икономисване, един жизненоважен съставен елемент е намирането на верния метод за максимизиране на възвръщаемостта на вашите пари. В края на краищата е по-лесно да постигнете финансовите си цели или да покриете скъпи незабавни случаи, в случай че постоянно депозирате пари в спестяванията си, като в същото време печелите висока рента.

Но в случай че желаете да извлечете максимума от приходите си от лихви, елементарната спестовна сметка евентуално няма да ви понижи. Средният лихвен % по елементарна спестовна сметка сега е единствено 0,47% - което не се приближава до темпото на инфлацията. Така че, в случай че вашите спестявания са паркирани в този вид сметка, евентуално оставяте пари на масата.

Това е изключително правилно в днешната среда с високи лихви. Например както високодоходните спестовни сметки, по този начин и депозитните документи (CD) оферират проценти, които надалеч надвишават това, което можете да получите с елементарна спестовна сметка, и в случай че изберете по-дългосро...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР