Когато става въпрос за изграждане на лоялна клиентска база, малко

...
Когато става въпрос за изграждане на лоялна клиентска база, малко
Коментари Харесай

Направете го лично, добавете радост: 4 неща, които правят клиентското изживяване незабравимо

Когато става въпрос за създаване на лоялна потребителска база, малко неща са по-важни от даването на позитивно преживяване. Проучване на Emplify откри, че след три незадоволителни случая четирима от всеки петима клиенти биха изоставили марка, на която преди са били лоялни. На другия полюс са 72% от клиентите, които споделят позитивния си опит с най-малко още шест души. Като се фокусирате върху елементи, които вършат прекарванията в действителност незабравими, можете да изградите преданост измежду актуалните си клиенти и да бъдете по-добре позиционирани да притегляте евентуални клиенти.
1. Направете го лично 
Изследванията разкриват, че 80% от клиентите са по-склонни да купуват неща от марка, която предлага персонализирани преживявания, до момента в който даже по-висок % споделят, че обслужването на клиентите е високо ценено.

Стратегиите за персонализиране могат да бъдат доста разнообразни от компания до компания, само че всички те споделят един основен детайл: разбиране на насочен към клиента метод към процеса на продажби.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР