Когато става въпрос за инфлуенсъри, със сигурност едни от най-популярните

...
Когато става въпрос за инфлуенсъри, със сигурност едни от най-популярните
Коментари Харесай

Алекс и Дани Петканови решиха - излизат от социалните мрежи заради "събития"! Какво се случва?

Когато става въпрос за инфлуенсъри, сигурно едни от най-популярните у нас са звездното семейство на Даниел и Александра Петканови. Последователите им онлайн постоянно са в час къде са те, какво вършат, а нерядко си купуват нещо, рекламирано от тях. 

Виж още: Изневяра поставила завършек на връзката на Момчил и Яница от " Един за различен "? Момчи разяснява

Затова и ни изненада едно решение на въпросното звездно семейство. Според тяхна обява в Instagram двамата стопират да употребяват обществените мрежи за интервал от време:

Виж още: С 500 конски сили под капака: Орлин Павлов яхна кола за 300 хиляди лева, автомобилът - единствен у нас 

" С Дани взехме решение да си починем за малко от обществените мрежи и изявите ", написа Петканова под фотографията нагоре и прецизира, че им предстоят значими събития и по тази причина чувствали, че е време да се оттеглен от " вихрушката ", която ги е завъртяла предпоследните месеци.

По този метод двамата щели да съумеят да посрещнат нещата, които им предстоят, на мира. " Когато се върнем ще разкажем повече. Обещавам ", приключва обявата си Петканова. 

Виж още: Алекс от Alex&Vladi предприе значима стъпка: " Нямате на концепция, какъв брой доста го желаех! "

Припомняме ви, че при започване на месеца една фотография провокира вълна от догадки. На въпросното фото, което може да видите и нагоре, се вижда, че коремът ѝ не е по този начин плосък, както отива на една тренираща жена, която следи с какво се храни. Именно по тази причина се завъртя слухът, че Алекс Петканова е бременна. Дали този слух ще се окаже истина, или пък има друга причина за този " детокс от обществените мрежи ", следва да разберем.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР