Когато става дума за вашите инвестиции, времето е всичко. Не

...
Когато става дума за вашите инвестиции, времето е всичко. Не
Коментари Харесай

Защо трябва да инвестирате в злато този януари

Когато става дума за вашите вложения, времето е всичко. Не желаете да влезете прекомерно късно и да пропуснете изгодите от съответен актив. Но вие също не желаете да се намесвате прекомерно рано и парите ви да са заключени в актив, който не се показва добре за портфолиото ви. Моментът би трябвало да е подобаващ, с цел да се избегне и двата сюжета.

През 2023 година моментът за вложение в злато беше подобаващ за доста хора. Инвестициите в благородния метал доближиха 11-годишен връх през септември. При висока инфлация и нараснали лихвени проценти за мнозина имаше смисъл да влагат в злато, даже и единствено с цел да защитят портфолиото си, защото другите активи се представяха по-слабо.

Въпреки това, новата година дава ново време за размисъл и калибриране, което кара мнозина да се чудят дали към момента би трябвало да влагат в злато тази година. Има безапелационни аргументи да продължите да участвате, изключително този месец. По-долу ще опишем в детайли три аргументи, заради които би трябвало да инвестирате в з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР