Когато става дума за пуйка, Мелиса Кларк е експерт. Тя

...
Когато става дума за пуйка, Мелиса Кларк е експерт. Тя
Коментари Харесай

The New York Times Cooking: Рецепта за успех

Когато става дума за пуйка, Мелиса Кларк е специалист. Тя е награден създател на готварски книги и колумнист за храна в The New York Times. Преди Деня на благодарността тя сподели на Сане най-новата си рецепта: „ претоплена “ пуйка.

„ Всяка година получавам толкоз доста имейли, писма: „ Трябва да направя пуйката си напред и да я закарам на дъщерите ми, шурей ми, братовчед ми, вуйна ми “, Кларк споделих. „ И по този начин, повдигнах това на една от нашите срещи и редакторът ми сподели „ Добре, продължете с това “. “

Рецепта: Make-ahead Roast Turkey от Мелиса Кларк (от New York Times Cooking)

„ Това наподобява в действителност сочно “, сподели Сане. „ Не съм специалист, само че в случай че ми сервирате това, нямам визия, че е претоплено. “

Като дете Кларк израства, готвейки с готварските книги на Джулия Чайлд, опръскани с храна: „ О, Боже мой, тези готварски книги, те са като, всичките страници са залепени една за друга. Вече даже не можете да ги отворите! “

Кларк е съдействал с повече от хиляда предписания за вестника. Разбира се, The New York Times не е прочут най-вече с предписания. Вестникът, който има близо 10 милиона клиенти, пусна приложението NYT Cooking през 2014 година и стартира да таксува в допълнение за него три години по-късно. Вече съдържа повече от 21 000 предписания, от сандвич с фъстъчено масло и кисели краставички до медальони от еленско месо със сос от култивиран чай от къпини. Десетки предписания се прибавят всеки месец.

Емили Уайнщайн, която дава отговор за готвенето и отразяването на храната в Times, има вяра, че рецептите са значима част от бизнес модела на вестника. „ Има милиони хора, които просто готвят, и има още милиони, които имат достъп до готвене, тъй като са ол-ин в пакета на The New York Times “, сподели тя.

„ И на базова цена от към 5 $ на месец, това е много добър бизнес “, сподели Сане.

„ Така ми наподобява! “ Уайнстийн се засмя.

И клиентите дават отговор, от време на време пламенно. „ Имаме този голям противопожарен маркуч за противоположна връзка под формата на нашата секция за мнения “, сподели Уайнщайн. „ Веднага знаем дали хората са харесали рецептата или не, дали са считали, че работи, какви промени са създали в нея. “

Кларк сподели: „ Всъщност прочетох доста от бележките – неприятното тези, тъй като желая да науча по какъв начин да се подобря, по какъв начин да напиша рецепта, която е по-силна и по-устойчива на глупаци; и по-късно, положителните, тъй като стоплят сърцето ми. Толкова е прелестно да прочета тази рецепта, о, Боже мой което сложих там, работи и хората го харесаха, а ястието беше положително! "

Всяка рецепта, оповестена от Times, би трябвало да бъде сготвена и преготвена. Когато „ Sunday Morning “ посети Кларк, тя работеше върху пуйки № 9 и № 10 – което може да изясни за какво си взема този ден на благодарността.

„ Тази година отивам в къщата на някой различен за Денят на благодарността ", сподели Кларк.

„ И ти вършат пуйка? Сигурно са нервни “, сподели Сане.

„ Изобщо. “

„ Гарантирам ви, че домашният готвач сега към този момент е уплашен от това. “

„ Ъм, той ме изпрати няколко текста за това, да! " Кларк се засмя.

     
За повече информация:

Готварство на New York Times Рецепти на New York Times от Мелиса Кларк

       
История, продуцирана от Марк Хъдспет. Редактор: Джоузеф Франдино.

Индекс на предписания „ Неделно утро “ 2023 година „ Проблем с храната “
Вкусни оферти за менюта от топ готвачи, създатели на готварски книги, създатели на храни, ресторантьори и редакторите на списание Food & Wine.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР