Когато става дума за природа, Монтана определено е един от

...
Когато става дума за природа, Монтана определено е един от
Коментари Харесай

Дивият живот на Монтана по Viasat Explore

Когато става дума за природа, Монтана несъмнено е един от най-дивите американски щати. И въпреки всичко някои хора познават региона по-добре от всички. Ловци, трапери и фермери живеят тук-там, където не бихме си показали да прекараме даже ден. В региона ни придвижва новата поредност " Дивият живот на Монтана " по Viasat Explore с начало 8 декември от 21:15.

Всеки епизод ще ви запознае с всекидневието на селски, занимателни и нетипични герои. Всички те са родени и отгледани в сърцето на щата и са развили съвсем симбиотична връзка със средата. Рик е ловджия на дивеч, който е и туристически лидер в продължение на повече от 20 години и познава южна Монтана като дланта си. Натаниел е решил да живее в дребна хижа в планината. Скот и Сузи се откриват покрай границата с Айдахо в средата на нищото, а Джери е умел трапер, толкоз почитан в долината Мадисън, че никой не смее да се приближи до земите, в които залага клопките си.



Viasat Explore е освен това от това, което очаквате. Любопитен, авантюристичен надъхан и насочен, каналът изследва новото и необикновеното, това е, което ни вълнува и зарежда. От последните научни открития до всекидневието на завладяващи герои, които вършат нещата по един малко по друг метод. Научете още на https://viasatexplore.bg.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР