Когато става дума за пластични операции, семейство Кардашиян изключително често

...
Когато става дума за пластични операции, семейство Кардашиян изключително често
Коментари Харесай

В откровено интервю: Има ли Ким Кардашиян пластични операции?

Когато става дума за пластични интервенции, семейство Кардашиян извънредно постоянно са мотив за мнения, защото визията на всяка една от представителките му се трансформира прогресивно през годините.

В ново изявление за Allure Ким Кардашиян, която е риалити звезда и майка на четири деца се опита да разсея някои подозрения за това какво е правила и какво не е правила с лицето си и дали е посещавала еластичен хирург въобще.

Kim Kardashian “comes clean” about the only plastic surgery she's had
— Suchana News (@suchana_news)
41-годишната Кардашиян твърди, че устните и бузите ѝ не са претърпявали никаква интервенция.

Освен това тя твърди, че в никакъв случай не си е удължавала миглите, само че ботоксът е нещо, което не пропуща да си сложи.

"Малко ботокс си поставям само ", признава риалити звездата, и демонстрира по какъв начин има подложен сред веждите си.

Докато тя продава многоетапна линия за грижа за кожата, основана на действителната ѝ рутина, режимът на звездата може да се окаже по-недостъпен за почитателите. "Обикновено върша козметичните си процедури късно вечер. След като всички са си легнали, аз стартирам да се грижа за себе си ", отбелязва тя.

И въпреки всичко, когато става въпрос за обвиняването, че Кардашиян е сложила неосъществим стандарт за хубост, тя има отговор.

"Ако аз го върша, значи е постижимо ", дава отговор тя. "Има толкоз доста разнообразни стандарти за хубост - без значение дали става дума за Гуен Стефани, Дженифър Лопес, Мерилин Монро. Когато бях тийнейджърка, съвършеният външен тип включваше единствено руси слаби дами. "

"Манталитетът ми - продължава Кардашиян- в никакъв случай не е бил от вида: виждаш ги по малкия екран или в списанията и избираш коя искаш да бъдеш. Винаги е било: Бъди себе си, открий хубостта във всичко. "

Това не значи, че тя не поставя старания, несъмнено. Макар Кардашиян да признава, че евентуално се грижи "повече от 90 % от хората на тази планета " за това да наподобява добре, тя се помирява и с възприетите си недостатъци.

Kim Kardashian Before And After: Plastic Surgery Timeline
— All about It (@Allaoutit)
"Мразя ръцете си - толкоз са сбръчкани и гадни ", показа тя пред Allure. "Но съм живяла живота си и съм сменила толкоз доста памперси с тези две ръце и съм гушкала бебетата си с тези две ръце, тъй че няма по какъв начин да не ги одобрявам такива каквито са. "

"Това, че одъртявам, не значи, че няма да се стремя към съвършенство, само че човек стига до миг, в който си споделя: "Добре, здравето ми е по-важно от всичко останало ", сподели за край Ким.

Разбира се, в обществените мрежи незабавно се появиха разнообразни мнения на почитатели, които дефинират думите ѝ като неистина и не имат вяра, че звездата не се е подлагала на никакви интервенции.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР