Когато става дума за национална сигурност, съм склонна да вярвам

...
Когато става дума за национална сигурност, съм склонна да вярвам
Коментари Харесай

Йотова: България остава без нищо след дарените БТР-и, вярвам на президента за ветото

" Когато става дума за национална сигурност, съм склонна да имам вяра на него, а не на политици, които вършат от това политика, само че не мислят за това по какъв начин България ще посреща следващи бедствия, не мислят по какъв начин хората ще се оправят на границата, тъй че всеки, който прочете тези претекстове ще му бъде ясно ", разяснява Йотова, представена от Българска телеграфна агенция.

Попитана дали се надява депутатите да премислят, тя съобщи, че само се надява да има същинска полемика в зала. Да не се прегласува просто официално, единствено тъй като Румен Радев е наложил ветото, единствено тъй като президентът е изложил своите претекстове, още един път да се преразгледат всички условия и за това какви ще бъдат възможните последици, приканва вицепрезидентът.

" Президентът неслучайно сподели, че съгласно него има народни представители, които не са доста наясно с параметрите на това съглашение, изясни Йотова. Тя прикани народните представители да премислят още един път. Защото аз не зная тези към 100 БТР-а каква тъкмо помощ ще бъдат в Украйна, само че България остава съвсем без нищо и няма заместители към този момент ", заключи Илияна Йотова. Тя уточни, че всички по-нататъшни контракти са отсега нататък в годините.

" Когато нямаш причини, съществени, с които да защитаваш своята теза, най-лесно се служи с квалификации ", заключи Йотова във връзка мнения на политици, изказани през днешния ден по адрес на президента поради наложеното от него несъгласие. Актът на Румен Радев беше избран като " позор " от водача на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски, а Ивайло Мирчев от ПП-ДБ го назова " политическо двуличие ".

Вицепрезидентът Йотова направи политическия коментар за президентското несъгласие в коридорите на церемонията " Банкер на годината ", която се организира довечера в столицата. 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР