Когато става дума за луксозни и скъпи къщи на стойност

...
Когато става дума за луксозни и скъпи къщи на стойност
Коментари Харесай

ТОП 3 на уникално скъпи къщи, които се продават в Пловдив СНИМКИ

Когато става дума за първокласни и скъпи къщи на стойност над 1 милион евро, първата асоциация са парцелите по южната дъга на София. В реалност обаче и в другите огромни български градове има аналогични парцели. Сред най-ярките образци е Пловдив.

На фона на големия недостиг на имоти в централните елементи на гадовете, малко на брой са тези, които могат да си разрешат къща точно там. Все отново някои притежатели не са се изкушили от това да ги съборят, с цел да построят следващата жилищна постройка с доста жилища, а са ги реставрирали и вземат решение да ги продадат.

Ето и ТОП 3 на къщите, които се продават на атрактивни места в Пловдив:

1. Ул. „ Иван Вазов “ – 3 000 000 EUR Къщата е архитектурен монумент на културата. Намира на централната ул. „ Иван Вазов “ в съседство на Тютюневите складовете. Седеметажната постройка е с реновирана фасада, отстранен гредоред и напълно изляти нови бетони основи и плочи на всички етажи.

Сградата е седем етажна и е ситуирана на разгъната повърхност от 3700 кв.м. Имотът е с два обособени входа, самостоятелни един от различен от две прилежащи улици, което разрешава постройката да се употребява многофункционално. Мазетата са с високи 4-метрови тавани, а останалите 7 етажа са по стандарт.

2. Христо Смирненски – 1 270 000 EUR
Триетажната къща се намира директно до парк „ Отдих и просвета “ и Мол „ Пловдив “. Разгънатата ѝ застроена повърхност е 1200 кв.м. Разпределени са в пет независими жилището, като три от тях са вид „ мезонет “.

Всято от жилищата е с 3 спални, просторни дневни, огромни бани. Къщата е ситуирана в имот от близо 1 декар, с хубав озеленен двор, с опция за отделяне на няколко паркоместа. Три гаража на партерно равнище.







3. Център – 1 100 000 EUR
Къщата на Бунарджика е с разгъната застроена повърхност от 450 кв.м. Състои се от 4 спални с 4 бани, дневна зона с столова и кухня с огромни витрини и излаз към веранда, фоайета аранжирани като изложба, кабинет - библиотека с огромна витрина и лице към тераса, необятен гараж с широчина 5 метра и топла връзка към фоайетата.

Къщата разполага и с спомагателни, граничещи към парцела, паркови места. Имотът разполага със SPA зона, която се състои от: басейн, с размери 8/2 и дълбочина от 1. 5 до 1. 9 метра и с опция за подгряване; съвременно проектирана финландска сауна с зона за релакс и душ.
 Уникално скъпи къщи се продават в Пловдив

 Уникално скъпи къщи се продават в Пловдив

 Уникално скъпи къщи се продават в Пловдив
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР