Когато става дума за интелигентност, обикновено хората се сещат за

...
Когато става дума за интелигентност, обикновено хората се сещат за
Коментари Харесай

Интелигентност според зодията - какъв е твоят тип?

Когато става дума за просветеност, нормално хората се сещат за способността на някой да запомня избрана информация, което в действителност не го прави по-умен от останалите. Всеки човек е талантлив с разнообразни умения, в които е по-добър от другите. Каква е вашата просветеност съгласно зодиакалния знак:

Огнени знаци (Овен, Лъв, Стрелец)
Те имат интуитивна просветеност. Виждат опциите и поемат опасности, с цел да получат оптималното. Ако сте видели някой артикул или услуга, които са спечелили милиони и сте си помислили "Защо аз не се сетих за това? ", да знаете, че в действителност се е сетил някой огнен знак. Освен те имат невероятната дарба да убеждават другите, знаят, че в случай че положат задоволително старания най-после всички ще бъдат на тяхното мение.

Земни знаци (Телец, Дева, Козирог)
Тези знаци имат практична просветеност, с която умеят да вземат решение проблемите просто незабавно. Те постоянно се сещат за най-хубавото решение и към този момент го вършат, до момента в който другите още се чудят от кое място да стартират. В главите на земните знаци всичко към този момент е измислено, те единствено чакат да пристигна моментът в който ще го споделят с останалите. Това са знаците, които знаят тъкмо по какъв начин се вършат парите, по какъв начин се стига до върха малко по малко.

Водни знаци (Рак, Скорпион, Риби)
Водните знаци имат необикновено чувство за бъдещето. Те виждат нещата в вероятност, схващат мотивацията на останалите и винаг усещат по какъв начин се усещат те. В китайската астрология водата е обвързвана с интелигентността. Думата "гений " най-често е свързвана с Алберт Айнщайн, който е зодия Риби.

Въздушните знаци (Блзинаци, Везни, Водолей)
Въздушните знаци имат идеалистична, аналитична просветеност. Те живеят в света на концепциите и са свързани със социализацията. Освен това на тях се пада достойнството да носят знанието - с доста богата обща просвета, те са способени по всички въпроси. Въздушните знаци умеят да поглеждат обстановката отвисоко и да бъдат субективни.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР