Когато стане въпрос за враждата между Барселона и Реал (Мадрид),

...
Когато стане въпрос за враждата между Барселона и Реал (Мадрид),
Коментари Харесай

Играчите на "Барселона" и "Реал" имат общ чат за "заяждане" в WhatsApp

Когато стане въпрос за враждата сред " Барселона " и " Реал " (Мадрид), има един футболист на каталунците, който приема нещата доста съществено - Жерар Пике. Роденият в Каталуня централен бранител поддържа отцепването на региона, поради което беше разгласен за сепаратист от множеството си сънародници, а в Мадрид постоянно е освиркван.

Футболистът на " Барселона " описа пред Players` Tribune забавни детайлности за враждата с " Реал ", която се придвижва и в националния тим.

" Имаме колективен чат в WhatsApp, където сме всички от националния тим, които играят в " Реал " и " Барса ". Там от време на време има много пиперливи закачки, изключително след дербитата сред двата тима. Този сезон обаче е доста занимателно, тъй като им водим с доста точки, а това ми разрешава да съм много находчив в отговорите ", описа Пике.

Защитникът съобщи, че сред играчите от двата клуба няма неприятни усеща, само че от време на време са малко по-остри в известията си. " Определено сме като дребни деца, само че от време на време е доста занимателно. Това въпреки всичко е спорт. "

Пике даже се пошегува с сътрудниците си от " Реал " за какво и през този сезон не разгласяват доста фотоси в обществените мрежи. " Преди година, когато станаха първенци и завоюваха всичко, те бяха доста дейни. Снимаха се без фланелки след всеки мач, позираха като Скалата, само че в този момент са сбити: " Още три точки след този мач. Здравата работа продължава. " Даже неотдавна ги попитах: " Момчета, за какво сте толкоз съществени? "

Защитникът на " Барселона " добави, че съперничеството сред двата огромни клуба в испанския футбол не пречи на връзките в националния тим. " И на тези лагери има закачки, само че ни сплотява общата цел, тъй че всички работим, с цел да побеждаваме ", добави Пике.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР