Когато стане дума за пухкава и леко досадна котка, веднага

...
Когато стане дума за пухкава и леко досадна котка, веднага
Коментари Харесай

Задава се нов филм за Гарфилд

Когато стане дума за пухкава и леко досадна котка, незабавно се сещаме за Гарфилд. Същото важи и когато някой ни каже оранжева котка - това си е Гарфилд.

Вече гледахме два кино лентата с оранжевата пухкава и обожаваща лазаня котка през 2004 и 2006 година, а в този момент се оказва, че е време за нов филм. Към момента не е ясно дали той ще се яви като продължение на досегашните два, или ще е напълно нов прочит.

Но пък е ясно, че Гарфилд няма да бъде озвучен от Бил Мъри, както беше до момента. Гласът си на оранжевият симпатяга ще даде Крис Прат , който през последните години много постоянно стартира да озвучава анимации.

Като стартираме с филмите за Lego, преминем през " Напред " и стигнем до идния филм за Супер Марио, където ще озвучи точно Марио. Сценарият на новия филм за Гарфилд ще бъде написан от Дейвид Рейнолдс, който е виновен за " Търсенето на Немо ", написа The Hollywood Reporter.

За момента обаче не е ясно по кое време да чакаме кино лентата по кината, само че пък се знае, че Sony ще го популяризират.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР