Когато стане дума за любов всички говорим на различни езици.

...
Когато стане дума за любов всички говорим на различни езици.
Коментари Харесай

Любов: Ето как да разберете кой е подходящ за вас според зодията

Когато стане дума за обич всички приказваме на разнообразни езици. За някои е добре нещата да вървят бързо и буйно, а други се любуват на тези връзки постепенно, като на положително остаряло вино. Сайтът e направил чудесна публикация, в която " превежда " какъв е езикът на любовта на всеки зодиакален знак. Ние взехме решение да я споделим с вас. 
Езикът на любовта на Овен: Мажоретка (думи на потвърждение)
Вие оценявате позитивните утвърждения, телефонни позвънявания за лека нощ и писма от не толкоз секрети фенове. Никой, който те обича, не може да бъде свенлив или свенлив за това. Нуждаете се от някой, който крещи любовта си.
Езикът на любовта на Телец: Нетфликс и утешение (Физическо докосване)
Нуждаете се от някой, който желае да бъде ленив с вас. Някой, който е подготвен да почисти след деня на отмора и релаксация, също получава бонус точки.
Езикът на любовта на Близнаци: злословия (думи за потвърждение)
Искате вашите отзиви да бъдат одобрени и разширени, само че обичате и добър спор. Стига да няма спор за това кой те обича. Клюките са божествени, както и вътрешните смешки. 
Езикът на любовта на Рак: Дълбоко свързване (качествено време)
Всичко, което желаете, е да бъдете измежду вашите специфични хора. Вашият съвършен ухажор желае да ви съпровожда за всички житейски стадии, както и да държи ръката ви през сложните времена. 
Езикът на любовта на Лъва: Усещане за популярност (физическо докосване)
Чувствате се обичани - и най-вече като себе си - когато се чувствате като звездата на кино лентата. Подкрепяща роля просто няма да свърши работа.
Езикът на любовта на Дева: поръчки и семейства (служене)
Вие сте контакт за всички при незабавни случаи, заради което за вас значи толкоз доста, когато някой различен ви предложи да ви вземе. Езикът ви за обич е някой, който мие чиниите ви, взима прането ви или води колата ви за промяна на маслото. 
Езикът на любовта на Везните: Експертна поддръжка (Получаване на подаръци)
Като най-хубавият стилист и основател на усет, вие си припадате за добре готови дарове от фенове и другари. Не е належащо марката да е скъпа или първокласна, просто би трябвало да отразява вашата неповторима персона и естетически нюх. 
 Най-любящите зодии Най-любящите зодии
Желанието да обичаме и да бъдем обичани е една от главните човешки потребности. Всеки човек е дарен със способността освен да д...
Езикът на любовта на Скорпиона: Качествено време (Физическо докосване)
Имате потребност от другари и любовници, които да се усещат удобно във всичките ви дълбини - било то по улиците или в чаршафите. Вашият любовен език е същински ескапизъм и всяка сантиментална среща би трябвало да ви транспортира. 
Езикът на любовта на Стрелец: Самолетни билети (Качествено време)
Независимо дали става въпрос за безшумно оттегляне без клетъчна услуга, сантиментално и забързано пътешестване до Япония или планински преходи в Италия, до момента в който отпивате тонове естествено вино, това е от голяма важност, което е от голяма важност. В идеалния случай вашият ухажор към този момент е възнамерявал всички тези пътувания, с цел да можете да седнете и да се насладите на пътуването.
Езикът на любовта на Козирог: Луксозни предмети (Получаване на подаръци)
 Как да се сдобрите с обичания съгласно зодията му Как да се сдобрите с обичания съгласно зодията му
Споровете сред влюбените демонстрират, че връзката им е жива и двамата би трябвало да вложат старания, в случай че желаят да я запазят.  Астрология...
Нищо не е по-добро от някой, който знае по какъв начин да избере артикул с най-високо качество на най-хубавата цена. Някой, който няма да избере какво е на ниска цена пред нещо, предопределено да продължи. 
Езикът на любовта на Водолея: Активизъм (активизъм)
Вие полудявате за някой, на който не би трябвало да му се припомня да се занимава с локалната политика и почтени благотворителни организации. И ключът към сърцето ви не е просто да дарите огромно подаяние или да се покажете на голям митинг, а да вършиме дребни неща всеки ден, които вършат разлика. Езикът ви на обич е активизъм и сте подготвени да се присъедините към любовника си в смяната на света.
Езикът на любовта на Рибите: Екстремна емпатия (Думи за удостоверение и каузи на служене)
Искате някой, който ще премине през огън за вас. Но в никакъв случай не бихте поискали това. Винаги мислейки за другите преди себе си, имате потребност от ухажор, който ви утвърждава, като в същото време смъква огромна порция прочувствен труд от чинията ви.

Още от ЛЮБОПИТНО:


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР