“Когато станах премиер, тук на моста имаше само четири колони.

...
“Когато станах премиер, тук на моста имаше само четири колони.
Коментари Харесай

Борисов се скара на видинчани. Бил сърдит, че спали две години и не протестирали

“Когато станах министър председател, тук на моста имаше единствено четири колони. Направих пътека до Брюксел, комисарят Хан сподели, че в случай че успееш да ме прекараш през реката, ще ти осребря фактурата. Сега отсам минава страховит трафик, успяхме. Това ще се изплати. Но вие две години спяхте, не мога да не съм ви ядосан. Росица Кирилова всеки ден правеше панаири. Един митинг не направихте. Били шарлатани, прибраха ви парите, а насреща тишина. Сега ме натоварвате с големи упования. Но парите от сметката, които ви оставихме за целия път, за Хемус, за Враца-Монтана-Видин. Тези пари ги нема. Само че в този момент дефицитът е 11 %. При нас дефицити нямаше, управлявахме страната като същински стопани ”, съобщи Борисов. 

 

По думите му от “Продължаваме Промяната ” безобразно са “лъгали ”, когато тръгнали с проектите за авиолинията със Скопие. По думите му медиите прикривали Кирил Петков, а всичко отишло в ръцете на един министър, който в този момент се намирал в Испания.

“Нали щеше да прави летище в Русе? Къде са петте моста, и постоянния курс на делтапланера? И аз съм печален. Сипаха неистини. 50 милиарда щели да влагат “, напомни Борисов. 

 

Медиите, счита Борисов, били отговорни, че не обръщат внимание на мигрантската рецесия и не го похвалили преди години. Сега всеки ден моргите били “пълни с трупове на мигранти и служители на реда умират ”. 

 

“Убедих сътрудниците, че е доста рисково в етнически региони да се връщат бежанци мюсюлмани. Като ни ги върнат със самолети, къде ще ги държим? Благодарение на Урсула, на Макрон, на Шарл Мишел успяхме тези бежанци да ги репатрираме в Турция. Медиите не обръщаха внимание. Сега всеки ден моргите са цялостни с трупове на мигранти и служители на реда умират. Сега медиите споделят, че сте по-добре, а ви взеха по лев от всеки литър нафта и бензин “, заяви водачът на ГЕРБ.

 

“Не знам на какво съображение тези хора парадират ГЕРБ да ги поддържа, тъй като са по-хубави? За две години по този начин се сринаха, че седем партии имат под % от нас. Ако можете сами - за какво не продължите? Слави се скара с Асен и Киро за пари, кой да заплати на компаниите “, уточни още Бойко Борисов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР