Когато сме влюбени, срещаме се с някого, понякога е трудно

...
Когато сме влюбени, срещаме се с някого, понякога е трудно
Коментари Харесай

Любов или просто секс? Тези 6 разлики разкриват

Когато сме влюбени, срещаме се с някого, от време на време е мъчно да разграничим сериозните планове от само и единствено желанието за секс. Много е значимо да търсим признаци, които да ни разкрият дали значиме за другия освен това от мимолетно развлечение. Понякога даже разискването на този въпрос може да ви даде отговор. Но в случай че не желаете да сте толкоз директни, вижте няколко разлики сред секса и любовта.

Чувствате се „ принудени “ да вършиме секс, даже когато не сте в въодушевление
Това е един от най-ясните признаци, че сътрудникът ви се интересува единствено от това да задоволи потребностите си и несъмнено не е индикатор за обич. Той неглижира, че вие нямате предпочитание за секс, не ви пита за какво, не се пробва да ви предразположи, с цел да разпали пристрастеността ви. За него вие сте обект, който може да му обезпечи полово наслаждение, когато има потребност от него.

Ако прекарате времето си дружно без секс – това е обич
Когато сексът не е приоритет, а има и други способи да прекарате свободното си време дружно и те да ви носят хубави страсти, това е индикатор, че сътрудникът ви в действителност ви приема за нещо по-сериозно. Интимността не е единствено в леглото, тя е гушкане, целувки, шерване, обичани занимания.

Партньорът ви демонстрира трендове да се обвързва с вас
Ангажираността е голям индикатор за възприятията на даден човек към вас. Тя се показва в доста неща. Желание да прекарвате повече време дружно, честа връзка, когато не сте на разстояние (на работа например), обмисляне на свободното време, жестове, с които да ви накара да се чувствате прелестно, предложение на помощ и т. н. Но в случай че тези неща липсват в връзките ви, най-вероятно той няма съществени планове към вас.

Различни типове похвали
Всеки обича да получава похвали в леглото. Ако той приказва единствено за тялото ви, а отвън спалнята не отбелязва какъв брой сте елегантна, какъв брой добре готвите, какъв брой забавна персона сте, по какъв начин се гордее с вас и т. н., несъмнено е време да се замислите. Най-вероятно за него сте просто сътрудник за секс и този мъж не е влюбен във вас.

Винаги заобикаля диалозите по отношение на усеща и страсти
Обичащият мъж, който има предпочитание да бъде по отношение на една жена, не изпитва стеснение от диалозите за възприятията, които изпитвате един към различен. Много значимо е обаче да се следи дали има и сходство сред казаното и дейностите. Защото има мъже, които са положителни манипулатори и лъжци и омайват дамите с приказки.

Оставате скрита за приятелите и околните му
Колко време е належащо, с цел да представим половинката си на близкия ни кръг? Няколко месеца, с цел да забележим дали има индикации за сериозна връзка посред ни или пък не. Понякога настройката ни към индивида е, че желаеме той да е част от живота ни, без значение дали имаме взаимоотношения от един или повече месеци. Когато обаче ни липсва предпочитание да го представим в живота си и на други хора, това е знак, че чакаме да се появи нещо по-добро.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР