Когато сме влюбени или привлечени от някого, в нас се

...
Когато сме влюбени или привлечени от някого, в нас се
Коментари Харесай

5 знака, че един мъж е зле в секса

Когато сме влюбени или привлечени от някого, в нас се пробужда желанието за секс с този човек. Това са няколко сигурни знака, които подсказват, че мъжът не е добър в леглото:

1. Липсва пристрастеност

Най-лесният метод да разберете дали той е добър ухажор е да обърнете внимание на метода, по който ви допира. Ако ви допира и не съумява да разпали вътрешните ви предпочитание и пристрастености, не имайте огромни упования от него под завивките, написа dnesplus.bg

Чрез допиране той би трябвало да предизвика интереса ви, да притегли вниманието, да разсъни половите ви стремежи и даже да ви докара до оргазъм. Жената може да доближи до кулминационната точка, даже единствено със силата на докосването.

2. Претупва любовната игра

Голяма черна точка за всички мъже, които не отделят задоволително внимание на любовната игра! Дами, в случай че сте попаднали на подобен се облечете и си тръгнете елегантно. Мъжете, които не отделят време и значение на любовната игра и на това да задоволят оптимално половинката си, не поставят старания и при самия секс.

Добрият ухажор предлага дълга и разнообразна игра, която да разпали още повече женското предпочитание.

3. Не може да се целува

Дали на първата среща или на някоя последваща, целувката е неизбежна. Това е първият миг, в който разбираме дали той може да задоволи половите ни стремежи. Ако се целува зле, не са ви нужни повече знаци, с цел да разберете, че няма смисъл да преминавате към идната фаза.

4. Няма усеща за комизъм и не демонстрира жизнеспособност

Всяка жена е срещала общителен и учтив мъж, който като че ли няма живот в себе си. Ако против вас седи мъж без възприятие за комизъм, отегчен от живота, непрекъснато оплакващ се и не ви кара да се усмихвате, не очаквайте сексът с него да е буен и трогателен.

Забавните хора могат да прибавят въодушевление в секса и да основат позитивна и приятна среда за вас.

5. Не ухае прелестно

Хигиената е едно от най-важните неща, когато се срещате с някого. Начинът, по който наподобява индивидът пред вас и уханието му демонстрират за неговите благоприятни условия в леглото. Невъзможно е неприятната миризма да разсъни желанието за секс.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР