Когато следваме нисковъглехидратен режим на хранене или пък кето диета,

...
Когато следваме нисковъглехидратен режим на хранене или пък кето диета,
Коментари Харесай

Лесна рецепта за кето крем карамел

Когато следваме нисковъглехидратен режим на хранене или пък кето диета, най-голяма липса усещаме в отсъстващите сладкиши. Точно стремежът да имаме и сладки наслаждения по време на режима и да създадем кето диетата по-вкусна, довеждат до основаването на рецептата за кето крем карамел. Да, липсва карамелът на дъното на купичката, само че това не пречи кето крем карамелът да е един превъзходен тънък апетитен десерт.
Прочетете още
Необходими артикули:

готварска сметана - 200 мл

прясно мляко - 300 мл

яйца - 4 броя

ванилии - 2 броя

еритритол - 4 супени лъжици

Начин на подготвяне:

Първата стъпка от рецептата за кето крем карамел е подготовката на продуктите. Яйцата следва да са на стайна температура. Разбивате ги добре, дружно с подсладителя и ванилиите, като за задачата употребявате тел за разтрошаване или миксер. Добавяте прясното мляко и сметаната, след което още веднъж разбивате до приемане на еднородна примес.

Изсипвате сместа в купички. Поставяте купичките в дълбока тава, в която наливате вода до ръба на купичките. Печете на 160 градуса за към 60-70 минути, като внимавате водата да не завира, с цел да остане кето крем карамелът равен. Може да добавяте по някое кубче лед във водата, с цел да контролирате температурата.

 

Източник: supichka.com
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР