Когато Слави напусна, им предложих Да ви направя вечерно шоу,

...
Когато Слави напусна, им предложих Да ви направя вечерно шоу,
Коментари Харесай

Къци Вапцаров се подигра на bTV след снощната новина, заговори за много пари

" Когато Слави напусна, им предложих " Да ви направя вечерно шоу, те споделиха " Ние ще се оправим сами "... Е, справихте се! Браво! ". Така Къци Вапцаров разяснява най-горещата телевизионна вест у нас за последните 24 часа. И добави: " Те си имат рейтинг организация и си пишат супергледаем рейтинг, което им връзва гащите да си приберат парите от реклама, другото въобще не ги интересува ".

Ето я и самата вест:

bTV смъква от ефир " Шоуто на Николаос Цитиридис " от идващия ефирен сезон. Това разгласи водещият на шоуто нощес, а по-късно удостовери новината посредством обява във Facebook. 

Той започна да води вечерното си шоу на 27 януари 2020 година, а артистът Юлиан Вергов бе първи посетител. В последното шоу на Цитиридис - на 1 декември, Вергов отново ще е измежду гостите. В предаването ще гостуват и актрисите Боряна Братоева и Цветана Манева.

" Знам, че можеше и още, само че към този момент това е от мен и екипа. Уви, написаното не е ПР трик или кукичка за идващ сезон ", написа комедиантът във Facebook. 

Цитиридис прикани феновете да не го питат какво ще има на мястото на шоуто му, тъй като няма значение.

" Ще имаме заключителен епизод, в който ще си кажем телевизионно " сбогом " (сбогом би било пресилено). Нямам закодирано известие, в което да споделям аргументите за всичко това. Светът е по този начин организиран и ние би трябвало да живеем и оцеляваме в него. На 1-ви декември, в случай че желаете, гледайте в 22 часа финала ", написа той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР