Когато си загубен, вече не ти трябва каквото и да

...
Когато си загубен, вече не ти трябва каквото и да
Коментари Харесай

Поредната криза: Калин Терзийски е отчаян, разпродава картините си

Когато си изгубен, към този момент не ти би трябвало каквото и да било, споделя психологът публицист

„ Всички картини - за обмен! Жалко е. Когато си изгубен към този момент, не ти трябват нито картини, нито каквото и да било “, написа поетът и сценарист Калин Терзийски в нета под фотоси на негови картини.

Завършилият медицина във ВМИ се обърна към приятелите си и разгласи онлайн, че: „ ПРОДАВАМ ВСИЧКИТЕ СИ КАРТИНИ на каквито вие прецените цени. Да дефинирам цени в този момент ми е обратно и смешно. И без друго продавам картините си съвсем без пари - не ми трябват към този момент. А парите за самун ще стигнат. Дори и хора от желязо като мен се отчайват “, изпадна в откровения Терзийски.

До приключването на броя редакцията ни пробва нееднократно да се свърже с създателя, само че безрезултатно. Така че аргументите за тези мисли на писателя остават неразбираеми.

 Див и радостен като лъв аз плача заран, споделя Терзийски Див и радостен като лъв аз плача заран, споделя Терзийски
 В постовете си Терзийски твърди още, че съгласно него от изкуството нямало смисъл, и прибавя: „ Може да си мощен даже като мен, да издържиш всичко. Но когато омразата, нищожната завист, неблагодарността и животинското пренебрежение на дребния към огромния прелеят бентовете, ти просто умираш “, споделя още той и подтиква околните и почитателите си да вземат картините му без значение кои и какъв брой. „ Все едно е към този момент - фантазията свърши! Мога да кажа, че имаше и някои положителни мигове. Седемнайсет, или нещо такова “.

Почитателите на пиперливия психолог видно изпадат в леко неразбиране от индустриалните пориви на актьора. Терзийски написа, че въпреки да ги раздава, няма да може да праща картините си посредством пощальон, тъй като нямал сили. „ Просто ще ги натрупам в изложба „ Лампион “, прецизира Калин. На някои от последователите на Терзийски държанието му наподобява несериозно и се чудят „ боледува ли, или просто го мързи “. Други отвръщат: „ Питай го, в случай че искаш. Аз одобрявам това, което споделя, без да нуждая се от уточнения, тъй като го обичам “. Трети по-пристрастни изпадат в същинска изповед и отсичат: „ Тези картини не трябва да се продават, на никаква цена! “.
 Някои от творбите на психолога, които желае да подарява Някои от творбите на психолога, които желае да подарява


Работилият и като дърводелец Калин дяволито споделя в мрежата също, че станал вълшебник и от сварено яйце с черупка можел да направи по чудодеен метод сварено яйце без черупка. Разбира се, това са типични за саркастичния му жанр думи, към които прибавя още: „ Той правел тайнствени придвижвания с ръце и единствено след минута чудото ставало. Калин даже един път съживил един флумастер, като му отмалял алкохол. Но това към този момент е от тайните велики мистерии, за които се мълчи “, реди мисли Терзийски. И даже прати 20 метра подземен изгората си, клиничния психолог Ивана Генова.

От " България Днес " се свързаха с дамата по телефона. Тя подвигна, с което опроверга думите на Калин: „ Ивана умря. Не беше добър човек, само че мир на праха ѝ “. Г-жа Генова разумно и общително отхвърли всевъзможен коментар.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР