Когато си в криза - върни се назад! Припомни си

...
Когато си в криза - върни се назад! Припомни си
Коментари Харесай

Има такъв народ - моля? Протестна партия?

Когато си в рецесия - върни се обратно! Припомни си стъпките, които са те довели до задънената улица.

Четворната коалиция се образува като минимален общ знаменател на така наречен " протестни партии ", на които им бяха нужни три следващи Народното събрание, с цел да сглобят " ръководство на смяната ".

Основният аршин, употребен за дефиниране на " протестните партии " бе - да бъдат срещу ГЕРБ и Движение за права и свободи. Не оборвам причините за това някой да бъде срещу ГЕРБ и Движение за права и свободи. Искам единствено да напомня кои бяха - и си остават " протестните партии ".

Политическа партия Продължаваме промяната - ОК. Демократична България - ОК.

ИТН - апелирам? Протестна партия?

Или инженерингов план на библиотекарско-сарайското олигархично ядро, основан с цел да бъде нов балансьор в изискванията на планувана - и провокирана политическа неустойчивост?

Българска социалистическа партия - протестна партия? Моля?

Основната и най-стара партия на Кремъл в България - продължава смяната... И в каква посока, в случай че не е загадка? Не е загадка - вижда се всекидневно в каква посока. Е, въпрос на усет, споделило кучето и се облизало под опашката.

С ТЕЗИ " протестни партии " отпред - и с обединението посред им, несъмнено, на битката против корупцията и на реформирането на институциите им е съдено да бъдат необикновено сполучливи.

Някой би споделил - е, какво, ГЕРБ ли до момента трябваше да бъде на власт? Не, не съм споделил сходно нещо. Но методът, по който ГЕРБ бе отхвърлен от властта, методите, с които бе одобрена алтернативата, както и основна част от водачите, които персонифицираха смяната през днешния ден, ни оказват помощ да си разбираем за какво сме в актуалната рецесия. И е редно в този момент да създадем своите заключения - а не откакто загубим още от неголемия капацитет на демократично ръководство, който ни е останал.

Коментарът е от профила на Огнян Минчев във фейсбук. Заглавието е на редакцията

Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР