Когато си търсим екзотична почивка, една от държавите, за които

...
Когато си търсим екзотична почивка, една от държавите, за които
Коментари Харесай

Защо в Тайланд има толкова много травестити

Когато си търсим екзотична отмора, една от страните, за които се сещаме най-често, е Тайланд. Тази азиатска страна има доста какво да предложи на гостите си – обилие от красиви храмове и великански скулптури на Буда, естествени хубости, които всеки може да прегледа, зашеметяващи плажове, кухня и улична храна, както и места за извършване на покупки за любителитена шопинга.

Но като всяка друга страна, и Тайланд си има страна, която хората може да счита за нелицеприятна. Докато сте чели и търсили информация за Тайланд, съвсем несъмнено е, че сте се натъквали на думата „ катои “, която там употребяват за транссексуалните, известни като „ женствени момчета ". Момчетата на Тайланд са в действителност доста известни по света и доста туристи идват в страната, особено да се срещнат с тях.

Женствените момчета участват в Тайланд от доста от дълго време и е ненапълно изненадващо, че те към момента са толкоз доста макар отрицателното им заклеймяване. Всъщност те към този момент се смятат за част от тайландската просвета.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР