Когато си представяме перфектната връзка, със сигурност никой от нас

...
Когато си представяме перфектната връзка, със сигурност никой от нас
Коментари Харесай

Оперирани от романтика: За тези 3 зодии страстта е нещо чуждо!

Когато си представяме съвършената връзка, сигурно никой от нас не си показва рутина и всекидневните отговорности в взаимното общуване. Всички си мечтаем за сантиментална връзка с доста и приятни изненади - дарове, луди решения и всевъзможни вълнуващи преживявания.

Виж още: Ретроградният Меркурий носи куп неприятности за 12-е зодии! Вижте защо би трябвало да внимавате!

Само че са някои от зодиите пристрастеността не им е първа природа. Нещо повече - даже не им е в природата като цяло. Те одобряват нещата, каквито са с равно въодушевление и от тях просто няма смисъл да очаквате кой знае какви сантиментални начинания. Кои са тези зодии?

Риби

12-ата зодия от зодиака е позната със своята нежна душа и раними страсти. Те постоянно биха сложили своите усеща пред тези на другите. Въпреки че обичат безумно доста колегата си, те рядко биха го показали в класическия смисъл на романтиката. При тях тя е във всекидневните жестове.

Виж още: За тези 3 зодии 2020 година ще бъде охолна, а джобовете им - постоянно цялостни!

Рак

Представителите на зодия Рак обичат околните си и за тях всяко събитие в живота на фамилията е доста персонално. Те го претърпяват извънредно доста. Затова щадят страстите си и техните проявления във връзката - просто не желаят да бъдат ранени. 

Виж още: Внимание! Това са четирите зодии, с които би трябвало да внимавате доста!

Козирог

Вие може и да имате потребност от пристрастеност и романтика, само че в никакъв случай не бихте го показали. Просто не сте подобен вид. Вие обичате реда, програмата, графика и всяко странично нещо е стресиращо за вас.

Виж още: Жените от тези 5 зодии напряко подлудяват мъжете. Кои са те?

Източник thumbnail: iStock

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР