“Когато си помисля за Пол, с когото винаги съм поддържал

...
“Когато си помисля за Пол, с когото винаги съм поддържал
Коментари Харесай

Бардзали приветства трансферите на Погба и Ди Мария в Ювентус

“Когато си помисля за Пол, с който постоянно съм поддържал отлични взаимоотношения, си припомням за първите ни тренировки. Той беше 18-19-годишно момче с невероятни качества, което след това ставаше все по-добро, до момента в който се забавляваше. Той разполагаше с всичко: техника, физика, скорост… Красиво и очарователно е, даже и за почитателите, още веднъж да приветстваме Пол при нас. Това е освен това за тима и за цялата конюнктура, Погба ще донесе възторг. Той е интернационално приет футболист и към този момент е играл за. Пол знае какво значи да носиш тази фланелка и да побеждаваш. Преди всичко той носи темперамент, качество, голове и асистенции. Но най-важна е тази композиция от темперамент и качество, която малко липсва през последните години.

В Манчестър той страдаше от тежестта да потвърди, че си коства вложените от Юнайтед 105 млн. евро. Отстрани не се вижда напрежението, което едно момче, въпреки и младо, би трябвало да понесе, когато упованията са доста високи. Трябва да вкарваш по 60 гола на година, другояче е мъчно да докажеш, че струваш 105 млн. Това много му тежеше. Той обаче е безспорен като състезател, към момента е млад и е от тези, които трансформират салдото. Той има огромно предпочитание да се върне на правия път и да побеждава. За това е страховит удар.

Изправял съм се против, когато той беше в. Той е състезател с невероятни качества. Любопитен съм да го видя в италианското състезание. Това е супер покупка за. Той може да направи решаващо отиграване във всеки мач когато и да е. Това е заложба, които малко на брой имат в модерния футбол. е от играчите, които са лесни за трениране. Казваш им една дума и те незабавно схващат всичко. в? се укрепи повече, тъй като Погба и са двама. Лукаку сподели, че може да направи разликата в, само че двете попълнения на носят тези персона и качество, които малко липсваха на тима. Погба и ще създадат още веднъж популярен.

Не знам дали е подобаващ за тима. Не мога да му намеря място в този. Не го споделям поради качествата му, тъй като всички могат да ги видят. Нормално е обаче отборът да се цели в най-хубавите италиански гении, с цел да игради нов тим. Мисля, че може да даде непредсказуемост в избрани моменти. Любопитно ми е да го видя в тим, който играе в Шампионската лига. Прогноза за Скудетото? Аз не играя стратегически игри като треньорите в техните изявления. и са с равни шансове. След това слагам, а след тях ”, разяснява Бардзали в изявление за “Тутоспорт ”.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР